De Koning & Witzier is een makelaarskantoor, gespecialiseerd in vrijstaande huizen, woonboerderijen en villa's. Bent u van plan uw vrijstaande woning te verkopen? U kunt van ons verwachten dat wij ons optimaal inzetten om uw verwachtingen van de verkoop te overtreffen.

Woning verkopen- uw verkoopmakelaar

Uw woning te koop zetten is een stap die u niet zonder goede begeleiding kunt maken. Het succesvol verkopen van bijzonder onroerend goed vraagt een bijzondere aanpak en werkwijze. Wij richten ons enkel op vrijstaand wonen en daarom weten we waar op gelet moet worden en waar knelpunten zitten; dit onderscheid ons van een andere makelaar. De Koning & Witzier begeleidt u met veel plezier.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Kosteloze waardebepaling

Voordat de woning te koop komt te staan is er een waardebepaling nodig om te bepalen wat het huis waard is. Wij komen bij uw langs om de woning te bekijken en de mogelijkheden voor de verkoop te bespreken.

De Koning & Witzier is een makelaarskantoor, gespecialiseerd in vrijstaande huizen, woonboerderijen en villa's. Een makelaar met kennis van zaken en bijna 60 jaar ervaring. We begeleiden u door alle fases in het verkoopproces en helpen u eventueel bij de aankoop van een nieuwe woning.

Makelaars thuis in vrijstaande woningen, villa’s en woonboerderijen
Een groot netwerk van aspirant kopers in de randstad
Een mooie unieke brochure met prachtige foto’s
Persoonlijke aandacht
Volledige ontzorging
Een energiek en gemotiveerd team

Volledige aandacht

Wij hebben een beperkt aantal dossiers, dit zorgt ervoor dat wij tijd hebben om volledige aandacht te besteden aan onze klanten. Zo kunnen wij u oprecht helpen met belangrijke beslissingen omtrent de verkoop van uw vrijstaande woning. Dat vinden wij niet meer dan vanzelfsprekend.

Hoe ziet het verkoopproces eruit?

 • Aantrekkelijke woningpresentatie
  We maken een gedetailleerde en aantrekkelijke brochure van uw woning. We stellen pakkende teksten op en verwerken mooie, professionele foto’s. Potentiele kopers krijgen zo een goede eerste indruk van uw woning.
 • Promotie van uw woning
  We hanteren een succesvolle verkoopstrategie om uw woning op te laten vallen in de woningmarkt. Dit doen we door de doelgroep te bepalen en deze actief te benaderen. De promotie op sociale media en in onze nieuwsbrief zijn hier onderdeel van. Onze website heeft ongeveer 3000 bezoekers per maand. Uw woning wordt minimaal één keer woning van de week, zo komt hij extra onder de aandacht bij onze websitebezoekers. Ook kunnen we zorgen voor advertenties bij (plaatselijke) kranten, magazines en op Funda.
 • Advies
  We adviseren u eventueel hoe de eigenschappen van uw woning beter tot zijn recht komen op foto’s en tijdens bezichtigingen.
 • Bezichtigingen
  We plannen bezichtigingen in met potentiële kopers. Na afloop van de bezichtiging geven wij u een terugkoppeling.
 • Onderhandeling
  Wanneer er een koper is onderhandelen wij voor u over de beste prijs en voorwaarden. We stellen de koopakte op en zijn ook aanwezig bij de bouwkundige keuring en taxatie. De Koning & Witzier handelt biedingen zakelijk af en streeft naar het best haalbare en eerlijke resultaat.
 • Volledige ontzorging
  Tijdens de verkoop van uw woning ondersteunen wij u bij elke keuze die u moet maken. We nemen het verkoopproces van het begin tot de juridische afhandeling volledig uit handen. Meer weten over het verkoopproces? Lees hier de brochure van NVM!
 • Unieke brochure van ons aanbod
  Eén keer per jaar geven we een oplage van circa 12.000 stuks uit van onze luxe brochures. Deze brochures met ons aanbod verspreiden we bij onze doelgroep. Tevens vindt er verspreiding plaats onder diverse notarissen. De brochure ligt dus bij veel mensen op de tafel. We ontvangen elk jaar weer veel positieve reacties op deze brochures.
 • Altijd op de hoogte
  Wij houden u altijd op de hoogte van de actuele stand van zaken rondom de verkoop van uw woning. Zo ontvangt u regelmatig statistieken van de website, Funda en sociale media.

Regelmatig contact met u als opdrachtgever vinden wij niet meer dan vanzelfsprekend.

Uw woning verkopen?

Wilt u uw woning (binnenkort) verkopen en bent u benieuwd naar onze ideeën om een snelle verkoop te realiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen.

Offerte aanvragen!

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Wij maken graag een afspraak met u in gesprek te gaan over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op
Uw woonboerderij, landelijke of vrijstaande woning verkopen?