Makelaar Woerden

Zoekt u een makelaar met ervaring in het verkopen van vrijstaande woningen in Woerden?

Wilt u uw vrijstaande woning of woonboerderij verkopen in Woerden? De Koning & Witzier heeft als specialiteit om vrijstaande woningen te verkopen. Wij richten ons enkel op het verkopen van vrijstaande woningen en daarom weten wij waar de knelpunten zitten. De Koning & Witzier is regionaal goed bekend en daarom kunnen wij ook uw vrijstaande woning in Woerden verkopen. Verkopen bij De Koning & Witzier betekent volledige ontzorging. Wij ondersteunen en adviseren u bij elke keuze die gemaakt moet worden. Wilt u ook uw vrijstaand huis verkopen in Woerden? Neem dan contact met ons op of lees verder op onze website.

Woerden

Woerden is een gezellige en veelzijdige stad met een centrale ligging in het Groene Hart. Verder kent Woerden een zeer goede winkelstand, scholen voor basis- en voortgezet onderwijs, kerken alsmede goede openbaar vervoervoorzieningen inclusief NS-station. Daarnaast vindt u in de nabije omgeving een keur aan recreatiemogelijkheden, prachtige fietsroutes etc.

Centraal gelegen t.o.v. de rijksweg A-12 richting de grote steden in de Randstad: Utrecht, Rotterdam en Den Haag.

Hoe verkoopt De Koning en Witzier uw vrijstaande woning in Woerden?

De verkoopmogelijkheden bespreken met een makelaar? Laat u gegevens achter en één van onze makelaars neemt binnen 1 werkdag contact met u op.

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?