Makelaar Hazerswoude-Dorp

Vrijstaand huis, woonboerderij of villa verkopen in Hazerswoude – Dorp?

Als vrijstaand wonen makelaar is De Koning & Witzier gespecialiseerd in de verkoop van uw vrijstaande woning. Van de makelaars van De Koning & Witzier kunt u verwachten dat zij u volledig ontzorgen bij de verkoop van uw woning in Hazerswoude- Dorp.

Voor de verkoop van uw vrijstaande huis, woonboerderij of villa heeft u een specialist nodig. Wij nemen de tijd voor de verkoop van uw woning, daarom werken we met een beperkt aantal dossiers. We hebben daarom de tijd u te kunnen ontzorgen bij de verkoop van uw vrijstaande woning in Hazerswoude- Dorp. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Hazerswoude – Dorp

U treft in het dorp Hazerswoude onder meer winkels voor de dagelijkse levensbehoeften, basisscholen, openbaar vervoer voorzieningen (bus) etc. Ook het nabijgelegen Boskoop beschikt over een goede winkelstand, basisscholen, een actief verenigingsleven, etc. Tevens treft u het centrum van Zoetermeer op ca. 10 km. afstand, met alle gemakken en voorzieningen van dien! In de nabije omgeving treft u het recreatiegebied Bentwoud met water, fiets- en wandelroutes, evenals de 36-holes golfbaan Bentwoud.

Hoe verkoopt De Koning en Witzier uw vrijstaande woning in Hazerswoude – Dorp?

De verkoopmogelijkheden bespreken met een makelaar? Laat u gegevens achter en één van onze makelaars neemt binnen 1 werkdag contact met u op.

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?