Makelaar Bodegraven

Zoekt u een vrijstaand wonen makelaar in Bodegraven?

Uw vrijstaand huis verkopen in Bodegraven? Als vrijstaand wonen makelaar heeft De Koning & Witzier zich gespecialiseerd in het verkopen van vrijstaande huizen, woonboerderijen en villa’s. Wij kunnen dus ook uw landelijk of vrijstaand gelegen woning verkopen in Bodegraven. De Koning & Witzier heeft kennis van zaken en al 60 jaar ervaring. Daarom zijn wij u graag van dienst bij het verkopen van uw vrijstaande woning in Bodegraven.

Bodegraven

Bodegraven, een landelijk maar toch heel centraal gelegen dorp in het Groene Hart. In het dorp Bodegraven treft u o.a. een goede winkelstand, een zwembad, basisscholen en openbaar vervoer voorzieningen incl. een NS-station. In de directe omgeving zijn er zeer veel recreatiemogelijkheden; het natuurgebied Nieuwkoopse plassen en het natuurgebied de Reeuwijkse plassen (fietsen, wandelen, golf, zeilen, watersport, etc.). Kenmerkend aan Bodegraven is o.a. de Dorpskerk en Molen De Arkduif.

Een leuk feitje: Bodegraven werd al in de Romeinse tijd bewoond. Toentertijd lag het aan de Noordgrens van het Romeinse Rijk, de ‘Limes’.

Landelijke ligging en toch centraal in de Randstad. Zowel Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht zijn in ca. 30 minuten te bereiken.

Hoe verkoopt De Koning en Witzier uw vrijstaande woning in Bodegraven?

De verkoopmogelijkheden bespreken met een makelaar? Laat u gegevens achter en één van onze makelaars neemt binnen 1 werkdag contact met u op.

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?