De Koning & Witzier

Uw vrijstaande
woning verkopen

Zet de eerste stap

De Koning & Witzier makelaarskantoor voor landelijk en vrijstaand wonen

Het kopen of verkopen van een vrijstaande woning is een bijzonder proces. Daarom is het verstandig een betrouwbare en betrokken makelaar aan uw zijde te hebben.

De Koning & Witzier is een bijzonder makelaarskantoor, gespecialiseerd in vrijstaande huizen, woonboerderijen en villa’s. Bent u van plan uw landelijke woning, woonboerderij of bouwkavel te verkopen? U kunt van ons verwachten dat wij ons optimaal inzetten om uw verwachtingen van de verkoop te overtreffen.

Bij De Koning & Witzier staat persoonlijke aandacht en deskundigheid al 60 jaar voorop, dat is onze klanten niet onbekend gebleven. Wij krijgen gemiddeld een 9 voor onze dienstverlening.

Wilt u vrijblijvend advies met betrekking tot de aankoop, verkoop of taxatie van uw huidige of nieuwe woning? Neem contact met ons op! Onze registermakelaars / taxateurs nemen graag de tijd om bij u langs te komen, zodat zij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Recent aanbod

Op zoek naar een andere woning?

Bent u op zoek naar een andere woning? Plaats via dit formulier een zoekopdracht. Zodra wij een object hebben gevonden die aan uw wensen voldoet nemen wij als eerste met u contact op.
Plaats een zoekopdracht

De Koning & Witzier Nieuwsbrief

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen (max. 1 per maand) en op de hoogte blijven van de activiteiten van De Koning & Witzier makelaars.
Inschrijven nieuwsbrief

Gespecialiseerd NVM -makelaar

Als gespecialiseerde NVM-makelaar in vrijstaande woningen en woonboerderijen beschikken we over de kennis en expertise om uw bijzondere woning te verkopen. Wij richten ons enkel op vrijstaand wonen en daarom weten we waar op gelet moet worden en waar knelpunten zitten. Dit onderscheidt ons van een andere makelaar. We begeleiden u door alle fases in het verkoopproces. Ook kunnen wij u helpen bij de aankoop van een nieuwe woning.

Aanbod

Ruim aanbod aan vrijstaande woningen

.

Aankoopbegeleiding

Hulp bij het zoeken en aankopen van een geschikte woning

.

Verkoopbegeleiding

Volledige ontzorging in het verkopen van onroerend goed (NVM- makelaar)

.

Waardebepaling

Vrijblijvend en kosteloos een waardebepaling van uw woning

.

Taxatie

NRVT/NVM/REV register taxateurs verzorgen uw taxatie zo nodig met NWWI validatie.

.

De hogere prijsklasse

Thuis in het aan- en verkopen van luxueuze villa’s in het hogere segment

.

Het team van De Koning & Witzier

Al 60 jaar passie voor exclusieve en unieke woningen. Onze deskundigheid en expertise op het gebied van bestemmingsplannen, erfdienstbaarheden, milieuaspecten, bodemonderzoek en financiële en juridische zaken maken voor u het verschil. Wij gaan actief en met veel enthousiasme voor u aan de slag.

Bekijk ons team

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?