Makelaar Lopik

Vrijstaand huis, woonboerderij of villa verkopen in Lopik.

Als vrijstaand wonen makelaar is De Koning & Witzier gespecialiseerd in de verkoop van uw vrijstaande woning in Lopik. Van de makelaars van De Koning & Witzier kunt u verwachten dat zij u volledig ontzorgen bij de verkoop van uw woning.

Voor de verkoop van uw vrijstaande huis, woonboerderij of villa heeft u een specialist nodig. Wij nemen de tijd voor de verkoop van uw woning, daarom werken we met een beperkt aantal dossiers. Daardoor hebben we de tijd u te kunnen ontzorgen bij de verkoop van uw woning in Lopik. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Lopik

Lopik ligt midden in het Groene Hart, tussen Utrecht, Gouda en Schoonhoven, met goede uitvalswegen naar o.a. de A2 en A12. In de gezellige dorpskern van Lopik bevinden zich o.a. winkels voor de dagelijkse levensbehoeften, een huisartsenpraktijk, 3 basisscholen en verschillende kerken. Voor het voortgezet onderwijs kunt u onder meer terecht in Schoonhoven en IJsselstein. Vanuit Lopik is er een busverbinding naar Utrecht Centraal en Rotterdam Capelsebrug.

In de directe omgeving van de woning zijn veel recreatiemogelijkheden zoals fietsen, wandelen en watersport.

Hoe verkoopt De Koning en Witzier uw vrijstaande woning in Lopik?

De verkoopmogelijkheden bespreken met een makelaar? Laat u gegevens achter en één van onze makelaars neemt binnen 1 werkdag contact met u op.

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?