Makelaar Lopik

Vrijstaand huis, woonboerderij of villa verkopen in Lopik.

Als vrijstaand wonen makelaar is De Koning & Witzier gespecialiseerd om uw vrijstaande woning in Lopik te verkopen. Van een vrijstaand wonen makelaar bij De Koning & Witzier kunt u verwachten dat hij u volledig ontzorgt bij de verkoop van uw woning. Een vrijstaand huis, woonboerderij of villa verkopen is een specialiteit en voor deze specialiteit is een specialist nodig. Voor een specialiteit heeft een vrijstaand wonen specialist tijd nodig. Dat hebben wij want wij hebben een beperkt aantal dossiers en dat zorgt voor tijd voor de klant. Daarmee kunnen wij u ontzorgen bij de verkoop van uw vrijstaande woning in Lopik. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of lees meer informatie op onze website.

Lopik

Lopik ligt midden in het Groene Hart, tussen Utrecht, Gouda en Schoonhoven, met goede uitvalswegen naar o.a. de A2 en A12. In de gezellige dorpskern van Lopik bevinden zich o.a. winkels voor de dagelijkse levensbehoeften, een huisartsenpraktijk, 3 basisscholen en kerken. Voor het voortgezet onderwijs kunt u onder meer terecht in Schoonhoven en IJsselstein. Vanuit Lopik is er een busverbinding naar Utrecht Centraal en Rotterdam Capelsebrug.

In de directe omgeving van de woning zijn veel recreatiemogelijkheden zoals fietsen, wandelen en watersport.

Hoe verkoopt De Koning en Witzier uw vrijstaande woning in Lopik?

De verkoopmogelijkheden bespreken met een makelaar? Laat u gegevens achter en één van onze makelaars neemt binnen 1 werkdag contact met u op.

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?