Makelaar Maarssen

Zoekt u een makelaar met ervaring in het verkopen van vrijstaande woningen in Maarssen?

Wilt u uw vrijstaande woning of woonboerderij verkopen in Maarssen? De Koning & Witzier heeft als specialiteit om vrijstaande woningen te verkopen. Wij richten ons enkel op het verkopen van vrijstaande woningen en daarom weten wij waar de knelpunten zitten. De Koning & Witzier is regionaal goed bekend en daarom kunnen wij ook uw vrijstaande woning in Maarssen verkopen. Verkopen bij De Koning & Witzier betekent volledige ontzorging. Wij ondersteunen en adviseren u bij elke keuze die gemaakt moet worden. Wilt u ook uw vrijstaand huis verkopen in Maarssen?  Neem dan contact met ons op of lees verder op onze website.

Maarssen

Maarssen: een landelijk, maar toch zeer centraal dorp in het Groene Hart. Het gezellige Breukelen ligt op korte afstand. Breukelen en Maarssen hebben een zeer goede winkelstand, restaurants, scholen voor basis- en voortgezet onderwijs alsmede goede openbaar vervoer voorzieningen, inclusief een NS-station.

Verder ligt de woning op ca. 20 minuten afstand van de stad Utrecht en op ca. 30 minuten van bijvoorbeeld Amsterdam en Schiphol.

In de directe omgeving zijn er zeer veel recreatiemogelijkheden en het natuurgebied Maarseveense en Loosdrechtse Plassen (fietsen, wandelen, golf, zeilen, watersport, etc.)

Hoe verkoopt De Koning en Witzier uw vrijstaande woning in Maarssen?

De verkoopmogelijkheden bespreken met een makelaar? Laat u gegevens achter en één van onze makelaars neemt binnen 1 werkdag contact met u op.

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?