Makelaar Bergambacht

Op zoek naar makelaar die uw vrijstaande huis verkoopt in Bergambacht?

Vrijstaand huis, woonboerderij of villa verkopen in Bergambacht? Doordat wij een beperkt aantal dossiers hebben kunnen wij volledige aandacht besteden aan de verkoop van uw vrijstaande woning in Bergambacht. Bij de verkoop van een vrijstaand huis of woonboerderij komt namelijk veel meer kijken dan de verkoop van een tussenwoning. Elke vrijstaande woning is verschillend, elke vrijstaande woning staat in een andere omgeving en elke situatie is anders. Dit vraagt om een specialistische aanpak. De Koning & Witzier heeft als specialiteit om vrijstaande woningen regionaal te verkopen, dus ook in Bergambacht. Meer informatie kunt u op onze website lezen.

Bergambacht

Bergambacht is centraal gelegen in de randstad. In de kern Bergambacht treft u goede winkelvoorzieningen, basisscholen en er zijn openbaar vervoer voorzieningen (o.a. richting Rotterdam en Utrecht). De winkelstraat van Bergambacht heeft veelal fraaie panden. Bergambacht kent een actief sport- en verenigingsleven. In de directe omgeving zijn er veel recreatiemogelijkheden, zoals wandel- en fietsroutes door de prachtige Krimpenerwaard.

Hoe verkoopt De Koning en Witzier uw vrijstaande woning in Bergambacht?

De verkoopmogelijkheden bespreken met een makelaar? Laat u gegevens achter en één van onze makelaars neemt binnen 1 werkdag contact met u op.

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?