Makelaar Reeuwijk

Op zoek naar een vrijstaand wonen makelaar in Reeuwijk?

Wilt u uw vrijstaande woning of woonboerderij verkopen in Reeuwijk? De Koning & Witzier heeft als specialiteit om vrijstaande woningen te verkopen. Wij richten ons enkel op het verkopen van vrijstaande woningen en daarom weten wij waar de knelpunten zitten. De Koning & Witzier is regionaal goed bekend en daarom kunnen wij ook uw vrijstaande woning in Reeuwijk verkopen. Verkopen bij De Koning & Witzier betekent volledige ontzorging. Wij ondersteunen en adviseren u bij elke keuze die gemaakt moet worden. Wilt u ook uw vrijstaand huis verkopen in Reeuwijk?  Neem contact met ons op!

Reeuwijk

Het dorp Reeuwijk beschikt over een goede winkelstand, enkele basisscholen, een medisch centrum (huisarts en apotheek) en een busverbinding naar Gouda en Bodegraven. De stad Gouda ligt op enkele kilometers afstand met alle voorzieningen van dien. Faciliteiten voor recreatie zijn ruimschoots aanwezig. Reeuwijk is bekend om haar natuur- en recreatie plassen die om de hoek zijn gelegen. Ideaal voor watersporters, wandelaars, fietsers en uiteraard ook vogel- en natuurliefhebbers. Zeer centraal gelegen t.o.v. de rijksweg A-12 richting de grote steden in de Randstad: Utrecht, Den Haag en Rotterdam.

Hoe verkoopt De Koning en Witzier uw vrijstaande woning in Reeuwijk?

De verkoopmogelijkheden bespreken met een makelaar? Laat u gegevens achter en één van onze makelaars neemt binnen 1 werkdag contact met u op.

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?