Makelaar Leiderdorp

Vrijstaand huis, woonboerderij of villa verkopen in Leiderdorp?

Als vrijstaand wonen makelaar is De Koning & Witzier gespecialiseerd in de verkoop van uw vrijstaande woning. Van de makelaars van De Koning & Witzier kunt u verwachten dat zij u volledig ontzorgen bij de verkoop van uw woning.

Voor de verkoop van uw vrijstaande huis, woonboerderij of villa heeft u een specialist nodig. Wij nemen de tijd voor de verkoop van uw woning, daarom werken we met een beperkt aantal dossiers. Daardoor hebben we de tijd u te kunnen ontzorgen bij de verkoop van uw vrijstaande woning in Leiderdorp. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Leiderdorp

Het dorp kent een gezellige kern met winkelhof Leiderdorp, diverse basisscholen, middelbaar onderwijs en een actief sport- en verenigingsleven. De stad Leiden ligt op ca. 12 autominuten afstand met alle gemakken en voorzieningen van dien. Uitvalswegen richting N11-A4, Amsterdam-Schiphol-Leiden bevinden zich op korte afstand.

Hoe verkoopt De Koning en Witzier uw vrijstaande woning in Leiderdorp?

De verkoopmogelijkheden bespreken met een makelaar? Laat u gegevens achter en één van onze makelaars neemt binnen 1 werkdag contact met u op.

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?