Makelaar Gouda

Zoekt u een makelaar met ervaring in het verkopen van vrijstaande woningen in Gouda?

Uw vrijstaand huis verkopen in Gouda? Als vrijstaand wonen makelaar heeft De Koning & Witzier zich gespecialiseerd in het verkopen van vrijstaande huizen, woonboerderijen en villa’s. Wij kunnen dus ook uw landelijk of vrijstaand gelegen woning verkopen in Gouda. De Koning & Witzier heeft kennis van zaken en al 60 jaar ervaring. Daarom zijn wij u graag van dienst bij het verkopen van uw vrijstaande woning in Gouda.

Gouda

Landelijke ligging en toch centraal in de Randstad. Zowel Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht zijn in ca. 30 minuten te bereiken.

Gouda heeft een zeer goed voorzieningenniveau, waaronder openbaar vervoer incl. ns-station, een ziekenhuis en een compleet winkelaanbod. In Gouda bevinden zich tientallen scholen voor zowel basisonderwijs, voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs als MBO en HBO. Gouda heeft een centrale ligging in de Randstad en is vooral over het spoor goed bereikbaar. Er zijn goede verbindingen met Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Gouda ligt namelijk direct aan de A12 en vlak bij de A20. Met 70.000 inwoners Gouda een bruisende stad te noemen.

Kenmerkend aan deze bruisende stad is het stadhuis en Sint-Janskerk. Het bekendste product is ongetwijfeld de Goudse kaas. Naast de kaas geniet ook de stroopwafel bekendheid.

Hoe verkoopt De Koning en Witzier uw vrijstaande woning in Gouda?

De verkoopmogelijkheden bespreken met een makelaar? Laat u gegevens achter en één van onze makelaars neemt binnen 1 werkdag contact met u op.

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?