Makelaar Gouda

Zoekt u een makelaar met ervaring in het verkopen van vrijstaande woningen in Gouda?

Wilt u uw vrijstaande woning of woonboerderij verkopen in Gouda? De Koning & Witzier heeft als specialiteit om vrijstaande woningen te verkopen. Wij richten ons enkel op het verkopen van vrijstaande woningen en daarom weten wij waar de knelpunten zitten. De Koning & Witzier is regionaal goed bekend en daarom kunnen wij ook uw vrijstaande woning in Gouda verkopen. Verkopen bij De Koning & Witzier betekent volledige ontzorging. Wij ondersteunen en adviseren u bij elke keuze die gemaakt moet worden. Wilt u ook uw vrijstaand huis verkopen in Gouda? Neem dan contact met ons op of lees verder op onze website.

Gouda

Landelijke ligging en toch centraal in de Randstad. Zowel Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht zijn in ca. 30 minuten te bereiken.

Gouda heeft een zeer goed voorzieningenniveau, waaronder openbaar vervoer incl. ns-station, een ziekenhuis en een compleet winkelaanbod. In Gouda bevinden zich tientallen scholen voor zowel basisonderwijs, voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs als MBO en HBO. Gouda heeft een centrale ligging in de Randstad en is vooral over het spoor goed bereikbaar. Er zijn goede verbindingen met Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Gouda ligt namelijk direct aan de A12 en vlak bij de A20. Met 70.000 inwoners Gouda een bruisende stad te noemen.

Kenmerkend aan deze bruisende stad is het stadhuis en Sint-Janskerk. Het bekendste product is ongetwijfeld de Goudse kaas. Naast de kaas geniet ook de stroopwafel bekendheid.

Hoe verkoopt De Koning en Witzier uw vrijstaande woning in Gouda?

De verkoopmogelijkheden bespreken met een makelaar? Laat u gegevens achter en één van onze makelaars neemt binnen 1 werkdag contact met u op.

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?