Makelaar Waddinxveen

Vrijstaand huis, woonboerderij of villa verkopen in Waddixveen.

Als vrijstaand wonen makelaar is De Koning & Witzier gespecialiseerd om uw vrijstaande woning in Waddinxveen te verkopen. Van een vrijstaand wonen makelaar bij De Koning & Witzier kunt u verwachten dat hij u volledig ontzorgt bij de verkoop van uw woning. Een vrijstaand huis, woonboerderij of villa verkopen is een specialiteit en voor deze specialiteit is een specialist nodig. Voor een specialiteit heeft een vrijstaand wonen specialist tijd nodig. Dat hebben wij want wij hebben een beperkt aantal dossiers en dat zorgt voor tijd voor de klant. Daarmee kunnen wij u ontzorgen bij de verkoop van uw vrijstaande woning in Waddinxveen. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of lees meer informatie op onze website.

Waddinxveen

Plezierig centraal in de Randstad. Als Waddinxvener heeft u de voordelen van het dorpse karakter met toch een goed voorzieningenniveau en profiteert u tegelijk van de centrale ligging dichtbij de Randstad en belangrijke uitvalswegen A12, A20 en A4 (via N11). Met of binnen een half uur zit u bijvoorbeeld in Rotterdam, Utrecht of Den Haag, maar ook op Schiphol is goed bereikbaar. Waddinxveen heeft een goede winkelstand, diverse basisscholen, een middelbare school en een busverbinding en treinstation. Wonen in Waddinxveen betekent wonen in een groene omgeving. Maar staat ook voor een lekker drankje of hapje eten in één van de gezellige restaurants, fietsen en wandelen door de polder Bloemendaal, het Gouwebos en ’t Weegje of recreëren bij de Petteplas. Waddinxveen ligt niet voor niets midden in het Groene Hart!

Hoe verkoopt De Koning en Witzier uw vrijstaande woning in Waddixveen?

De verkoopmogelijkheden bespreken met een makelaar? Laat u gegevens achter en één van onze makelaars neemt binnen 1 werkdag contact met u op.

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?