Makelaar Waddinxveen

Vrijstaand huis, woonboerderij of villa verkopen in Waddixveen.

Wilt u uw vrijstaande woning of woonboerderij verkopen in Waddinxveen? De Koning & Witzier heeft als specialiteit om vrijstaande woningen te verkopen. Wij richten ons enkel op het verkopen van vrijstaande woningen en daarom weten wij waar de knelpunten zitten. De Koning & Witzier is regionaal goed bekend en daarom kunnen wij ook uw vrijstaande woning in Waddinxveen verkopen. Verkopen bij De Koning & Witzier betekent volledige ontzorging. Wij ondersteunen en adviseren u bij elke keuze die gemaakt moet worden. Wilt u ook uw vrijstaand huis verkopen in Waddinxveen? Neem contact met ons op!

Waddinxveen

Plezierig centraal in de Randstad. Als Waddinxvener heeft u de voordelen van het dorpse karakter met toch een goed voorzieningenniveau en profiteert u tegelijk van de centrale ligging dichtbij de Randstad en belangrijke uitvalswegen A12, A20 en A4 (via N11). Met of binnen een half uur zit u bijvoorbeeld in Rotterdam, Utrecht of Den Haag, maar ook op Schiphol is goed bereikbaar. Waddinxveen heeft een goede winkelstand, diverse basisscholen, een middelbare school en een busverbinding en treinstation. Wonen in Waddinxveen betekent wonen in een groene omgeving. Maar staat ook voor een lekker drankje of hapje eten in één van de gezellige restaurants, fietsen en wandelen door de polder Bloemendaal, het Gouwebos en ’t Weegje of recreëren bij de Petteplas. Waddinxveen ligt niet voor niets midden in het Groene Hart!

Hoe verkoopt De Koning en Witzier uw vrijstaande woning in Waddixveen?

De verkoopmogelijkheden bespreken met een makelaar? Laat u gegevens achter en één van onze makelaars neemt binnen 1 werkdag contact met u op.

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?