Makelaar Hazerswoude – Rijndijk

Vrijstaand huis, woonboerderij of villa verkopen in Hazerswoude – Rijndijk?

Als vrijstaand wonen makelaar is De Koning & Witzier gespecialiseerd om uw vrijstaande woning in Hazerswoude- Rijndijk te verkopen. Van een vrijstaand wonen makelaar bij De Koning & Witzier kunt u verwachten dat hij u volledig ontzorgt bij de verkoop van uw woning. Een vrijstaand huis, woonboerderij of villa verkopen is een specialiteit en voor deze specialiteit is een specialist nodig. Voor een specialiteit heeft een vrijstaand wonen specialist tijd nodig. Dat hebben wij want wij hebben een beperkt aantal dossiers en dat zorgt voor tijd voor de klant. Daarmee kunnen wij u ontzorgen bij de verkoop van uw vrijstaande woning in Hazerswoude – Rijndijk. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of lees meer informatie op onze website.

Hazerswoude – Rijndijk

Het dorp Hazerswoude – Rijndijk kent een gezellige kleine kern met winkels voor de dagelijkse levensbehoeften, diverse basisscholen en sportverenigingen. De stad Leiden ligt op 15 autominuten afstand met alle gemakken en voorzieningen van dien. Uitvalswegen richting N11-A4, Amsterdam-Schiphol-Leiden bevinden zich op korte afstand.  In de omgeving treft u het recreatiegebied Bentwoud met water, fiets- en wandelroutes, evenals de 36-holes golfbaan Bentwoud.

Hoe verkoopt De Koning en Witzier uw vrijstaande woning in Hazerswoude – Rijndijk?

De verkoopmogelijkheden bespreken met een makelaar? Laat u gegevens achter en één van onze makelaars neemt binnen 1 werkdag contact met u op.

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?