Makelaar Hazerswoude – Rijndijk

Vrijstaand huis, woonboerderij of villa verkopen in Hazerswoude – Rijndijk?

Uw vrijstaand huis verkopen in Hazerswoude- Rijndijk? Als vrijstaand wonen makelaar heeft De Koning & Witzier zich gespecialiseerd in het verkopen van vrijstaande huizen, woonboerderijen en villa’s. Wij kunnen dus ook uw landelijk of vrijstaand gelegen woning verkopen in Hazerswoude- Rijndijk. De Koning & Witzier heeft kennis van zaken en al 60 jaar ervaring. Daarom zijn wij u graag van dienst bij het verkopen van uw vrijstaande woning in Hazerswoude- Rijndijk.

Hazerswoude – Rijndijk

Het dorp Hazerswoude – Rijndijk kent een gezellige kleine kern met winkels voor de dagelijkse levensbehoeften, diverse basisscholen en sportverenigingen. De stad Leiden ligt op 15 autominuten afstand met alle gemakken en voorzieningen van dien. Uitvalswegen richting N11-A4, Amsterdam-Schiphol-Leiden bevinden zich op korte afstand.  In de omgeving treft u het recreatiegebied Bentwoud met water, fiets- en wandelroutes, evenals de 36-holes golfbaan Bentwoud.

Hoe verkoopt De Koning en Witzier uw vrijstaande woning in Hazerswoude – Rijndijk?

De verkoopmogelijkheden bespreken met een makelaar? Laat u gegevens achter en één van onze makelaars neemt binnen 1 werkdag contact met u op.

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?