Aankoop

Woning kopen- uw aankoopmakelaar

Bij het aankopen van een vrijstaande woning is het belangrijk om weloverwogen keuzes te maken. Een woning kopen is immers niet zomaar een transactie. Het kan daarom prettig zijn om een NVM-aankoopmakelaar aan uw zijde te hebben die alleen uw belangen behartigt. Aankoopbegeleiding geeft zekerheid en vertrouwen over uw aankoop.

Vaak betaalt een aankoopmakelaar zich ruimschoots terug. Zeker als het gaat om unieke en exclusieve objecten waarbij specialistische kennis een groot verschil kan maken. Onze jarenlange ervaring in het onderhandelingsproces, milieuaspecten, bestemmingsplannen en bouwkundige-, financiële en juridische zaken maken het onderscheid. Wij denken met u mee, zullen actief voor u aan de slag gaan en geven eerlijk advies.

Aankooptraject

Voor een succesvolle aankoop doorlopen we de volgende stappen:

Stap 1: Inventarisatie en oriëntatie
Tijdens een uitgebreid kennismakingsgesprek verdiepen we ons in uw woonwensen en kijken wij naar uw mogelijkheden. Wanneer u nog geen woning op het oog heeft, oriënteren we ons op het aanbod en kunt u onze makelaars een zoekopdracht geven. Wij houden u op de hoogte van nieuw aanbod bij ons en onze collega’s.

Stap 2: Bezichtiging van de woning
Wij regelen de afspraak om de woning(en) van uw keuze te bezichtigen en vragen belangrijke gegevens op bij derden. Tijdens de bezichtigingen kijken wij alert met u mee en kunt u ons al uw vragen stellen.

Stap 3: Advies
Wij adviseren u over de bouwkundige-, juridische- , fiscale- of milieukundige aspecten van de woning.

Stap 4: Onderhandeling
In overleg met u bepalen we de onderhandelingsstrategie. Ons doel is het bereiken van een gunstige koop, zowel op het gebied van prijs als op het gebied van voorwaarden! Wij brengen voor u het bod uit en formuleren de bijbehorende voorwaarden.

Stap 5: Afronding
Wanneer een overeenkomst is bereikt controleren en bespreken we met u de koopakte. We zijn aanwezig bij de oplevering en gaan met u mee naar de notaris. Zo weet u zeker dat alles goed wordt afgerond en alle puntjes op de i staan.

Aankooptarief

Laat De Koning & Witzier uw aankoop begeleiden. Wanneer u niet tot het tekenen van een koopovereenkomst komst, betaalt u alleen de gemaakte uren van de makelaar. Wij zijn u graag van dienst bij de aankoop van uw woning, neem vrijblijvend contact met ons op!

Bekijk onze woningen!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact met ons op
Wat komt er kijken bij het kopen van een vrijstaande woning?

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?