Verkoopbegeleiding

Een vrijstaande woning verkopen, dat doe je met een specialist!

Wilt u uw vrijstaande woning verkopen?

Natuurlijk bent dan u op zoek naar een deskundige makelaar die u blindelings kunt vertrouwen en die precies weet welke zaken er komen kijken bij het verkopen van uw vrijstaande object. Eerlijk en realistisch advies is kenmerkend voor de werkwijze van De Koning & Witzier.

Een gevestigde naam

De Koning & Witzier heeft met bijna 60 jaar ervaring een gevestigde naam als het gaat om het verkopen van vrijstaande woningen, villa’s en woonboerderijen. We begeleiden u door alle fases in het verkoopproces en helpen u eventueel bij de aankoop van een nieuwe woning. De waarde van uw object speelt hierin voor ons geen rol of de woning nu € 400.000, – of € 2.500.000, – waard is; de werkwijze kan verschillen, maar u kunt van ons verwachten dat wij ons optimaal inzetten om uw verwachtingen van de verkoop te overtreffen.

Rust, ruimte, vrijheid… …vrijstaand wonen

Wat komt er kijken bij het verkopen van een vrijstaand object

Wij kiezen er heel bewust voor om onderscheid te maken tussen de verkoop van een vrijstaande woning en het verkopen van een ‘normale’ eengezinswoning. Zo kunnen er bij een vrijstaand object uitdagingen zijn met de bodem, de bestemming of de bebouwing. Ook wanneer u zelf niet op de hoogte bent dat één van deze zaken speelt bij uw woning, anticiperen wij op mogelijke uitdagingen.

Neem bijvoorbeeld een woning in het buitengebied, hier kan de bestemming een obstakel vormen bij de verkoop. Wanneer de bestemming nog is aangemerkt als ‘agrarisch’ is het lastiger voor kopers om een financiering rond te krijgen.

Obstakels en uitdagingen waarvan wij weten hoe we u die het beste voor u kunnen oplossen:

⦁ Bodemvervuiling
⦁ Bestemmingsplannen
⦁ Bebouwing
⦁ Asbest

Maar denk ook aan de andere doelgroep benadering in het vrijstaande segment. De verkoop van een exclusieve woning vraagt om een ander type aandacht. Wij maken er werk van om het aanbod (uw huis) en de vraag (potentiële kandidaten) in beeld te hebben en met elkaar te laten matchen. En daar plukt u de vruchten van.

Uw bijzondere object verdient bijzondere aandacht

Vrijstaand en landelijk wonen is genieten. Wij begrijpen dat de verkoop van uw woning u vaak niet in de koude kleren gaat zitten. Wij waarderen en koesteren uw woning en uw verhaal en kunnen deze emotie goed overbrengen aan potentiële kopers. Uw bijzondere object verdient bijzondere aandacht. Deze verkopers gingen u voor!

De Koning & Witzier onderscheidt zich op zes punten:

Tijd & Aandacht

Het verkopen van een vrijstaande woning vergt niet alleen deskundigheid, maar ook tijd en aandacht voor zowel de opdrachtgever als voor de potentiële kopers. Elke makelaar werkt bewust met een beperkt aantal dossiers, wat ervoor zorgt wij onze klanten bijzondere aandacht kunnen geven. Deze aandacht uit zich door snelheid in handelen, specialistische kennis, jarenlange ervaring én veel passie. We vinden het belangrijk om te luisteren naar uw wensen en u te betrekken bij het verkooptraject. Regelmatig contact met u als opdrachtgever vinden wij dan ook niet meer dan vanzelfsprekend. Het komt de verkoop van uw woning ten goede als we veel tijd nemen voor bezichtigingen en uw dossier van A t/m Z op orde hebben.

Kopers uit heel Nederland

Uit een onderzoek van de NVM blijkt dat de koper van een vrijstaande woning vaak op meer dan 15 km afstand woont. De Koning & Witzier heeft een bovenregionaal werkgebied met als voordeel dat we kopers vanuit heel Nederland bereiken. De koper van een vrijstaande woning kijkt bij De Koning & Witzier.

Contact met potentiële kopers

Elke dag staan wij in contact met mensen die opzoek zijn naar een vrijstaande woning. Wij ontmoeten hen tijdens bezichtigingen van één van onze woningen of via een zoekopdracht. Er is een grote kans dat wij de koper van uw woning al kennen; u zit dicht bij het vuur.

Kennis van zaken bij het verkopen van vrijstaand onroerend goed

We zijn ervan overtuigd dat uw vrijstaande woning te koop zetten een stap is die u niet zonder goede begeleiding kunt maken. Door diepgaande kennis en jarenlange ervaring kunnen wij uw unieke vrijstaande woning succesvol verkopen.

De beste koper & deal

Wij zoeken net zolang tot wij de beste koper voor u hebben gevonden. Door kennis te hebben van alle potentiële kopers kunnen wij u adviseren om het beste verkoopresultaat te behalen.

Geen standaard maar een opmaat gemaakte koopakte

De koopovereenkomst is toegespitst op uw situatie. Wij zorgen voor een goede afhandeling waarin eventuele problemen die u na de verkoop kunt hebben zoveel mogelijk voor u worden uitgesloten. U wilt natuurlijk niet voor (onaangename) verrassingen komen te staan.

Een vrijstaande woning verkopen, dat doe je met een specialist!

Wij nemen graag de tijd om bij u langs te komen om uw verkoopplannen te bespreken. We geven u graag een eerlijk en gedegen advies over uw verkoopmogelijkheden. Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Wij maken graag een afspraak met u in gesprek te gaan over de mogelijkheden.

Maak een afspraak met één van onze makelaars

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?