Ons team

Albert de Koning
Albert de Koning
Beëdigd NVM makelaar - taxateur o.g.
U heeft een vraag, ik heb het antwoord! Mijn motto is 'de klant is koning'.
Peter van Rossem
Peter van Rossem
Vrijstaand wonen makelaar KRMT gecertificeerd
Luisteren naar de vragen en wensen van onze opdrachtgevers en die vertalen in een oplossing waar iedereen tevreden mee is. Dat geeft mij elke dag weer veel voldoening. Graag ga ik ook voor u aan slag. Bel mij gerust voor een gesprek.
Marja Scholte - Van der Linde
Marja Scholte - Van der Linde
Commercieel medewerker vrijstaand wonen, KRMT-gecertificeerd
Door mijn jarenlange ervaring in de makelaardij en mijn kennis van alle ins en outs in de branche, weet ik goed hoe ik uw object kan presenteren. Ik ga met veel enthousiasme en plezier voor u aan de slag!
Jeroen Doelman
Jeroen Doelman
Vrijstaand wonen
Als jongen van 15 jaar wist ik al dat ik makelaar wilde worden. Nu oefen ik met veel enthousiasme en passie dit vak uit. In mijn werk vind ik het belangrijk om te luisteren en te begrijpen wat uw wensen zijn en deze wensen terug te laten komen in het verkoopresultaat.
 Adriaan | REV- register taxateur Adriaan de Groot
Adriaan | REV- register taxateur Adriaan de Groot
REV Register Taxateur
Voor taxaties is voor mij geen uitdaging te groot. Een boerderij, woonhuis, molen of sloot. U bent aan het juiste adres bij Adriaan de Groot!
Jan Kok
Jan Kok
Specialist voor de hogere prijsklasse
Met ruim 20 jaar verkoopervaring is Jan Kok dé specialist voor de hogere prijsklasse. Op zoek naar overtuigende verkoopresultaten? Bezoek de specifieke website DeHogerePrijsklasse.nl
Peter Jan de Jong
Peter Jan de Jong
Beëdigd NVM makelaar, onteigenings -deskundige en REV Register Taxateur
Graag ben ik uw specialist in het buitengebied. U kunt bij mij terecht met al uw (vastgoed)vragen, op het gebied van aan- en verkoop, bedrijfsverplaatsing, taxaties en bijstand bij onteigening. Het start voor mij met een kennismakingsgesprek bij u thuis of op kantoor in Leerdam.
André Boon
André Boon
NVM makelaar / NRVT Register -Taxateur
André Boon, geboren en getogen in de Alblasserwaard, is als NVM makelaar al jaren actief in een prachtig gebied rondom Leerdam. In ruim 16 jaar tijd heeft André veel verschillende onroerende zaken mogen verkopen. Voor André is transparantie en duidelijke communicatie tussen hem en zijn opdrachtgevers heel belangrijk. Een verkoopopdracht is voor hem pas geslaagd als zijn opdrachtgever tevreden is!
Lisan van Noort
Lisan van Noort
Secretaresse van Albert de Koning
Geen dag is hetzelfde en dat maakt mijn werk zo leuk en afwisselend! Ik werk met veel plezier als de rechterhand van Albert. Samen met mijn collega's van de binnendienst zorgen we dat het op kantoor op rolletjes loopt!
 Ankiena | Financiële administratie Ankiena Paling
Ankiena | Financiële administratie Ankiena Paling
Financiële administratie
Drie dagen per week stap ik enthousiast binnen om aan de slag te gaan op ons kantoor in Waarder. Ik hou mij voornamelijk bezig met de (financiële) administratie van onze drie locaties en ik vind het fijn als alles tot in de puntjes geregeld is.
Anneke Schaddelee
Anneke Schaddelee
Communicatie adviseur
Ik heb het geluk dat ik van mijn passie mijn werk heb mogen maken. Met veel plezier zet ik elke dag mijn beste beentje voor om ons communicatiebeleid en al onze communicatie-uitingen in goede banen te leiden.
Jos van der Hoog
Jos van der Hoog
Vrijstaand wonen
Graag ben ik u van dienst om uw woonwensen in het buitengebied mogelijk te maken. Bel mij gerust om van gedachten te wisselen.
Wim de Bekker
Wim de Bekker
RMT REV-RT
Voor aan- of verkoop van uw vrijstaande woning of woonboerderij ben ik u graag van dienst.
Valesca Collignon
Valesca Collignon
Assistent makelaar Binnendienst
Ik ondersteun de makelaars bij hun werkzaamheden en zorg ervoor dat alles op kantoor goed verloopt. Wanneer u bij ons op kantoor bent, zal ik een lekker bakje koffie of thee voor u klaarzetten. Hopelijk tot ziens!

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?