Waarom De Koning & Witzier als uw makelaar?

‘Er zijn zoveel makelaars. En ze zeggen allemaal hetzelfde. Waarom moet ik voor uw kantoor kiezen?’

Ziet u het voor u? Je zit als makelaar na een uitgebreide rondleiding tegenover je potentiële klant op de bank. Je hebt zojuist een uitgebreide rondleiding gehad en je bent overspoeld met nieuwe informatie over het pand, de verbouwing die ze gedaan hebben (en soms ook over hoe het er daarvoor heeft uitgezien), de ligging, de schuren, de buren, de familie, de perceelsgrenzen, het verhuurde jachtrecht, die gedempte sloot en zo kun je nog wel even doorgaan. Bijna te veel om allemaal in één keer te onthouden.

De bank is eigenlijk veel te laag om fatsoenlijk je aantekeningen te kunnen maken. Het is zo’n moderne bank waarvan de rugleuning veel te ver naar achteren zit, zodat je steeds flink achterover helt als je op zoek gaat naar een makkelijke zithouding. Lastig is dat altijd.

Met onopvallende hand- en voetbewegingen probeer je ondertussen de grote harige hond bij je net gestoomde pantalon vandaan te houden. Een vluchtige blik op je horloge leert dat je eigenlijk al weg had moeten zijn naar de volgende afspraak en dan…? Juist! Daar vuurt je gesprekspartner deze vraag op je af:

‘Waarom moet ik eigenlijk voor uw kantoor kiezen?’.

En daar zit je dan…

Of toch niet?

De aspirant klant heeft natuurlijk gewoon gelijk met deze vraag!

Als opdrachtgever wil je weten of de dienst die je af wilt nemen jouw geld waard is. Als aanbieder van een dienst -als makelaar- moet je dan ook een goed verhaal hebben. Dat heb je ook als je achter de dienst of het product staat wat je aanbiedt. Met andere woorden: het verhaal wat je dan gaan vertellen, moet aanspreken en kloppen. Je moet als makelaar uit kunnen leggen waarom de aspirant klant er goed aan doet om voor jouw kantoor te kiezen.

Wat is mijn antwoord?

Dat er meerdere goede makelaarskantoren zijn is zeker. Over het algemeen is de kwaliteitsstandaard van de makelaars hoog. Dat blijkt onder andere uit klanttevredenheidscijfers. Dat betekent echter nog niet dat alle makelaars ook goed zijn in het verkopen of aankopen van álle woningtypen. Ieder kantoor heeft wel zijn specialisme. Denk aan een makelaar die in een bepaalde stad of dorp veel eengezinswoningen en appartementen verkoopt. Zo’n makelaarskantoor is thuis in deze markt.

Zo zijn wij van De Koning & Witzier makelaars thuis in de markt van vrijstaande woningen en woonboerderijen in de Randstad. Specialist dus op het gebied van het aankopen en verkopen van bijzondere woonobjecten. De woningen die wij in de verkoop hebben staan vaak op mooie plekjes, hebben ruime kavels en ook is er de nodige ruimte voor het hebben van een hobby en/of hobby dieren. Dat er bij de aankoop of verkoop van dergelijke objecten hele andere zaken spelen dan bij eengezinswoningen behoeft nauwelijks betoog. Dat de doelgroep een heel andere categorie kopers en verkopers betreft, evenmin. Als specialist voor vrijstaand wonen kennen wij de markt. Goede kans dat wij de koper voor uw woonboerderij of vrijstaande woning al ontmoet hebben. Overweegt u om een woonboerderij of vrijstaande woning te kopen of juist te verkopen? Dan zit u bij ons ‘dicht bij het vuur’.

Al met al redenen genoeg denken wij om voor ons kantoor te kiezen als u verkoop- en/of aankoopplannen heeft in dit speciale segment.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons voor een gesprek.

Hartelijk welkom.

Deel dit bericht

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?