Makelaar Berkel en Rodenrijs

Op zoek naar een vrijstaand wonen makelaar in Berkel en Rodenrijs?

Wilt u uw vrijstaande woning of woonboerderij verkopen in Berkel en Rodenrijs? De Koning & Witzier heeft als specialiteit om vrijstaande woningen te verkopen. Wij richten ons enkel op het verkopen van vrijstaande woningen en daarom weten wij waar de knelpunten zitten. De Koning & Witzier is regionaal goed bekend en daarom kunnen wij ook uw vrijstaande woning in Berkel en Rodenrijs verkopen. Verkopen bij De Koning & Witzier betekent volledige ontzorging. Wij ondersteunen en adviseren u bij elke keuze die gemaakt moet worden. Wilt u ook uw vrijstaand huis verkopen in Berkel en Rodenrijs? Neem contact met ons op!

Berkel en Rodenrijs

U treft in het dorp Berkel en Rodenrijs onder meer een zeer goede winkelstand, basisscholen, openbaar vervoer voorzieningen, etc. Daarnaast vindt u in de nabije omgeving een keur aan recreatiemogelijkheden waaronder diverse watersport- en kampeervoorzieningen, prachtige fietsroutes etc. Een nabijgelegen plaats is Zoetermeer, in het centrum zijn gemakken en voorzieningen van dien! De plaats is aangesloten op het netwerk van RandstadRail door de metrostations Rodenrijs en Berkel Westpolder. Deze metrolijn verbindt Rotterdam met Den Haag. Via de weg is Berkel en Rodenrijs bereikbaar via de N209, de N470 en de N471.

Berkel en Rodenrijs ligt dichtbij de steden zoals Zoetermeer, Delft, Den Haag en Rotterdam.

Hoe verkoopt De Koning en Witzier uw vrijstaande woning in Berkel en Rodenrijs?

De verkoopmogelijkheden bespreken met een makelaar? Laat u gegevens achter en één van onze makelaars neemt binnen 1 werkdag contact met u op.

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?