Makelaar Zoetermeer

Zoekt u een makelaar met ervaring in het verkopen van vrijstaande woningen in Zoetermeer?

Wilt u uw vrijstaande woning of woonboerderij verkopen in Zoetermeer? De Koning & Witzier heeft als specialiteit om vrijstaande woningen te verkopen. Wij richten ons enkel op het verkopen van vrijstaande woningen en daarom weten wij waar de knelpunten zitten. De Koning & Witzier is regionaal goed bekend en daarom kunnen wij ook uw vrijstaande woning in Zoetermeer verkopen. Verkopen bij De Koning & Witzier betekent volledige ontzorging. Wij ondersteunen en adviseren u bij elke keuze die gemaakt moet worden. Wilt u ook uw vrijstaand huis verkopen in Zoetermeer? Neem dan contact met ons op of lees verder op onze website.

Zoetermeer

Zoetermeer is een gemeente en stad in de provincie Zuid-Holland in Nederland. Zoetermeer ligt tussen Den Haag en Gouda aan de A12. Vlakbij is ook een uitvalsweg naar Amsterdam. Zoetermeer wordt per spoor ontsloten door de spoorlijn Gouda-Den Haag Centraal. Het Haagse Binnenhof, de Scheveningse Pier en The Hague Rotterdam Airport zijn met auto of openbaar vervoer goed bereikbaar.

Hoe verkoopt De Koning en Witzier uw vrijstaande woning in Zoetermeer?

De verkoopmogelijkheden bespreken met een makelaar? Laat u gegevens achter en één van onze makelaars neemt binnen 1 werkdag contact met u op.

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?