NVM OPEN HUIZEN DAG OP ZATERDAG 6 APRIL 2024

Op zaterdag 6 april 2024 is de landelijke NVM Open Huizen Dag, de belangrijkste huizendag van het jaar! Duizenden woningzoekers trekken erop uit om te koop staande woningen vrijblijvend en zonder afspraak te bezichtigen. Tijdens de laatste editie deden zo’n 8.000 woningen in heel Nederland mee.

Wat is de NVM Open Huizen Dag?
Het NVM Open Huis is een landelijke huizendag die wordt georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Deze dag vindt altijd plaats in het voorjaar en het najaar op een zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur. Tijdens deze dag stellen verkopers hun woning open voor woningzoekers. Geïnteresseerden hoeven geen afspraak te maken en kunnen tijdens het open huis meerdere woningen vrijblijvend bezichtigen.

Woningverkopers door heel Nederland doen mee aan deze belangrijke huizendag, die elke editie weer duizenden woningzoekers trekt. De laatste NVM Open Huizen Dag was op zaterdag 30 september 2023. Ruim 1 op de 4 woningen die op 30 september 2023 te koop stond, was te bezichtigen tijdens de NVM Open Huizen Dag.

Bekijk hier onze deelnemende huizen en stippel van te voren een route uit. De eigenaren van de woning zullen je van harte ontvangen om je het huis te laten zien. 

Aandacht voor de NVM Open Huizen Dag
De NVM voert in aanloop naar de NVM Open Huizen Dag campagnes om alle verkopers en woningzoekers voor deze dag te enthousiasmeren. Er lopen op 6 april dus potentiële woningzoekenden rond in jouw plaats, wijk en straat. Bovendien wordt jouw huis extra gepromoot op Funda, die rond het NVM Open Huis twee keer zoveel bezoek heeft dan normaal.

Voordelen open huis
Kijkers hoeven geen afspraak te maken voor een bezichtiging en kunnen zo bij je binnenwandelen, dat maakt een open huis laagdrempelig en makkelijker. Daarnaast hebben verkopers tijdens deze dag een belangrijke en leuke taak, zij leiden namelijk zelf al hun kijkers rond.

Deel dit bericht

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?