Ontdek ons

Hoe het begon!

Van H. van ’t Hof & G. de Koning…

De Koning & Witzier werd in 1962 opgericht door H.  van ‘t Hof en G. de Koning. In januari 1963 werd het namelijk mogelijk om over de prijs van landbouwgrond te onderhandelen; voor die tijd was de prijs vastgesteld. Op 7 juni 1977 werd het kantoor aan Oosteinde 32 in Waarder geopend.

…naar Van ’t Hof, De Koning, Witzier

In 1969 komt Rieks Witzier het bedrijf versterken en in 1982 wordt de naam aangepast naar Van ’t Hof, De Koning, Witzier. 1 januari 1993 trokken de heren  G. de Koning en H. van ’t Hof zich terug als directie en zetten Albert de Koning en Rieks Witzier het bedrijf voort.

Nieuwe generatie

Inmiddels is De Koning & Witzier eigendom van de huidige directieleden Albert de Koning en Niek Doelman. Zij bouwen verder aan het bedrijf waar jaren van expertise op het gebied van vastgoed in het buitengebied voorop staat, zowel agrarisch als vrijstaand wonen.

Al 60 jaar!

Wij verrichten dus al 60 jaar met plezier ons werk en ook weten we al 60 jaar hoe we uw bijzondere object op de juiste manier onder de aandacht kunnen brengen. U wilt natuurlijk dat uw woning opvalt!

Bij De Koning & Witzier staat persoonlijke aandacht en deskundigheid voorop en dat is onze klanten niet onbekend gebleven. Wij krijgen gemiddeld een 9 voor onze dienstverlening! U kunt dit terugvinden op de website van Funda, waarbij onze opdrachtgevers ons onafhankelijk kunnen beoordelen.

Onze klanten beschrijven De Koning & Witzier als een prettige makelaar met een hoog service gehalte. Voor ons betekent service betrokken zijn op alle facetten rondom de verkoop en overdracht van een woning. We proberen klanten optimaal te begeleiden in de keuzes welke gemaakt moeten worden. Wij vinden het belangrijk dat u al uw vragen met ons kunt bespreken. Wij zijn dan ook dankbaar dat wij door onze klanten in volle vertrouwen worden aanbevolen als dé makelaar in vrijstaande woningen.

Wij hebben hét in huis!

Wij verkopen uitsluitend vrijstaande woningen. Iemand die opzoek is naar een vrijstaande woning, komt al snel bij ons uit. Wij kiezen er heel bewust voor om dit onderscheid te maken. Een woonboerderij of vrijstaand huis verkopen is namelijk echt iets anders dan de verkoop van andere huizen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan bestemmingsplannen, erfdienstbaarheden, milieuzone ’s, bodemonderzoek et cetera. We kennen de markt dus van binnen en van buiten. Wij beschikken over alle middelen en expertises om uw bijzondere woning tegen de best mogelijke overeenkomst te verkopen. De beste prijs én de beste voorwaarden; dat is ons doel!

  1. Vrijstaande woningen
  2. Landhuizen
  3. Bouwkavels
  4. Woonboerderijen
  5. Bedrijfswoningen
  6. Villa’s en landgoederen (de hogere prijsklasse)

Kies voor De Koning & Witzier. U krijgt namelijk meer voor elkaar met een De Koning & Witzier NVM- makelaar.

Makelaars thuis in vrijstaande woningen

Groot netwerk aan aspirant kopers

Betrokken en vakbekwaam

Persoonlijke aandacht

Stijlvolle promotie van uw woning

Zonder zorgen uw woning verkopen

De hogere prijsklasse

In de praktijk hebben we gemerkt dat er verschil zit in de doelgroep en verkoopstrategie wat betreft de verkoop van vrijstaande woningen en de verkoop van luxueuze villa’s en landgoederen. Om deze reden hebben we er in het verleden voor gekozen om een apart onderdeel op te richten voor de verkoop van deze villa’s en landgoederen. Ruwweg kan worden gezegd dat collega Jan Kok van De Hogere Prijsklasse verkoop van woningen van meer dan €1.000.000,- in de verkoop heeft.

Onze culturele waarden

Door onze cultuur te omschrijven wordt het duidelijk welke waarden onze medewerkers met elkaar delen en wat onze klanten van ons kunnen verwachten. Onze medewerkers hebben samen een aantal heldere waarden opgesteld die onze dienstverlening verankeren. Niet omdat het moet, maar omdat het duidelijk maakt wie we zijn en waar we voor staan.

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?