Makelaar Alphen aan den Rijn

Zoekt u een vrijstaand wonen makelaar in Alphen aan den Rijn?

Uw vrijstaand huis verkopen in Alphen aan den Rijn? Als vrijstaand wonen makelaar heeft De Koning & Witzier zich gespecialiseerd in het verkopen van vrijstaande huizen, woonboerderijen en villa’s. Wij kunnen dus uw landelijk of vrijstaand gelegen woning in Alphen aan den Rijn verkopen. De Koning & Witzier heeft kennis van zaken en al 60 jaar ervaring. Daarom zijn wij u graag van dienst bij het verkopen van uw vrijstaande woning in Alphen aan den Rijn.

Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn is een landelijk en centraal gesitueerde grote plaats in Zuid-Holland met een uitgebreid winkelbestand, scholen, openbaar vervoer voorzieningen alsmede een NS-station. Alpen is o.a. bekend om het vogelpark Avifauna en het historisch openluchtmuseum Archeon.

In het nabijgelegen Bodegraven treft u eveneens een goede winkelstand, openbaar vervoer voorzieningen inclusief een NS-station en scholen.

Tevens treft u in de omgeving verrassend mooie natuurgebieden en veel recreatiemogelijkheden, zoals wandel en fietsroutes naar de Reeuwijkse-, Nieuwkoopse- en Kagerplassen.

Hoe verkoopt De Koning en Witzier uw vrijstaande woning in Alphen aan den Rijn?

De verkoopmogelijkheden bespreken met een makelaar? Laat u gegevens achter en één van onze makelaars neemt binnen 1 werkdag contact met u op.

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?