Vrijstaand huis, woonboerderij of villa verkopen in Bleiswijk

Als vrijstaand wonen makelaar is De Koning & Witzier gespecialiseerd om uw vrijstaande woning in Bleiswijk te verkopen. Van een vrijstaand wonen makelaar bij De Koning & Witzier kunt u verwachten dat hij u volledig ontzorgt bij de verkoop van uw woning.

Een vrijstaand huis, woonboerderij of villa verkopen is een specialiteit en hiervoor heeft u een specialist nodig. Onze makelaars werken met een beperkt aantal dossiers en dat zorgt voor tijd voor u als klant. Daarmee kunnen wij u ontzorgen bij de verkoop van uw vrijstaande woning in Bleiswijk. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of lees meer informatie op onze website.

Bleiswijk

In het gezellige dorp Bleiswijk treft u onder meer winkels, (basis)scholen en openbaar vervoer voorzieningen. De steden Rotterdam en Den Haag met alle voorzieningen van dien liggen in de omgeving. Daarnaast vindt u in de nabije omgeving een keur aan recreatiemogelijkheden waaronder o.a. recreatiegebied ‘Rottemeren’ met diverse watersport- en kampeervoorzieningen, prachtige fietsroutes etc.

Hoe verkoopt De Koning en Witzier uw vrijstaande woning in Bleiswijk?

De verkoopmogelijkheden bespreken met een makelaar? Laat u gegevens achter en één van onze makelaars neemt binnen 1 werkdag contact met u op.

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?