Vrijstaand huis, woonboerderij of villa verkopen in Bleiswijk

Als vrijstaand wonen makelaar is De Koning & Witzier gespecialiseerd om uw vrijstaande woning in Bleiswijk te verkopen. Van een vrijstaand wonen makelaar bij De Koning & Witzier kunt u verwachten dat hij u volledig ontzorgt bij de verkoop van uw woning. Een vrijstaand huis, woonboerderij of villa verkopen is een specialiteit en voor deze specialiteit is een specialist nodig. Voor een specialiteit heeft een vrijstaand wonen specialist tijd nodig. Dat hebben wij, want wij hebben een beperkt aantal dossiers en dat zorgt voor tijd voor de klant. Daarmee kunnen wij u ontzorgen bij de verkoop van uw vrijstaande woning in Bleiswijk. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of lees meer informatie op onze website.

Bleiswijk

In het gezellige dorp Bleiswijk treft u onder meer winkels, (basis)scholen en openbaar vervoer voorzieningen. De steden Rotterdam en Den Haag met alle voorzieningen van dien liggen in de omgeving. Daarnaast vindt u in de nabije omgeving een keur aan recreatiemogelijkheden waaronder o.a. recreatiegebied ‘Rottemeren’ met diverse watersport- en kampeervoorzieningen, prachtige fietsroutes etc.

Hoe verkoopt De Koning en Witzier uw vrijstaande woning in Bleiswijk?

De verkoopmogelijkheden bespreken met een makelaar? Laat u gegevens achter en één van onze makelaars neemt binnen 1 werkdag contact met u op.

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?