Verkocht

Tienboerenweg 16 Mijdrecht

Verkocht

Omschrijving

In verband met veel belangstelling is het helaas niet meer mogelijk een afspraak voor een bezichtiging te maken. Mail uw volledige n.a.w. gegevens naar ons kantoor zodat wij u kunnen bereiken in het geval er weer een mogelijkheid is om te kunnen bezichtigen. Uw gegevens komen dan op de reservelijst.

Zeer verwaarloosd erf en opstallen op ca. 8.090 m² ondergrond met kansen voor ontwikkelaar(s).
Het bouwblok was een voormalig agrarisch bedrijf met aansluitend gelegen landerijen. Het bouwblok en het land zullen bij aparte verkoop moeten worden afgescheiden door middel van bijvoorbeeld een te graven sloot (zie situatieschets onder kadastrale gegevens).

Betreft:
Ongeveer 1.450 m² slooprijpe gebouwen en ook de woning is slooprijp. Er is een offerte sloopwerk aanwezig met de geschatte sloopkosten voor een bedrag van € 131.500,- excl. btw.
Er heeft recent een bodemonderzoek plaatsgevonden op het gehele erf, de conclusie is als bijlage toegevoegd aan deze brochure.

Meer informatie vind u in de brochure.

Bestemmingsplan:
De boerderij ligt in het bestemmingsplan ‘Buitengebied West’ van de gemeente De Ronde Venen. Het bestemmingsplan is deels onherroepelijk in werking en vastgesteld op 21-02-2019.
De boerderij heeft de enkelbestemming Agrarisch met waarden- Natuurwaarden, een dubbelbestemming Waarde Archeologisch waardevol verwachtingsgebied en een dubbelbestemming Waterstaat – Kreek en Stroomruggen.
De blauwe stippellijn betreft het bouwblok.

In het bestemmingsplan is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen om in geval van algehele beëindiging van een agrarisch bedrijf de bestemming te veranderen in Wonen.

Deze informatie is beknopt gehouden omdat het een ontwikkel locatie betreft.
Voor verdere vragen en informatie kunt u contact opnemen met Niek Doelman 06 53 64 1001.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Woonboerderij, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Wonen
1 m²
Perceel
8.090 m²
Inhoud
1 m³

Indeling

Aantal kamers
1 kamer
Aantal woonlagen
1

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Mijdrecht A 4945
Oppervlakte
8090 m²
Perceel
MDT01-A-4945
Bekijk alle kenmerken

Media

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?