NVM-Open huizen dag

WONING VERKOPEN? Doe het nu!

Bent u van plan uw woning in de verkoop te zetten? Dan is NU het meest geschikte moment. Dit in verband met de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 28 maart 2020.
De NVM Open Huizen Dag is voor woningverkopers en woningzoekers een belangrijke dag waarop woningen massaal vrijblijvend bezichtigd kunnen worden. Een unieke kans dus voor u als woningverkoper!

Wilt u ook van deze kans gebruik maken? Zet uw woning dan nu bij ons in de verkoop!
We nemen graag de tijd om vrijblijvend bij u langs te komen om de mogelijkheden te bespreken.

5 redenen om mee te doen aan de Open Huizen Dag:

  1. Door de NVM wordt voor deze dag multimediaal aandacht gevraagd. Bovendien wordt uw huis extra gepromoot op Funda. Funda heeft rond deze dagen twee keer zoveel bezoek dan normaal.
  2. Van woningen die hebben deelgenomen aan de NVM Open Huizen Dag van najaar 2019, was 12 weken later 53% verkocht. Van woningen die niet hebben deelgenomen was slechts 42% verkocht.
  3. Wij geven uw woning extra aandacht op onze sociale media platformen en op onze website. Ook verzenden we een speciale Open Huizen Route nieuwsbrief naar ons klantenbestand.
  4. Door de bezichtigingen op één dag te laten plaatsvinden, voorkomt u dat u meerdere keren uw woning op orde moet brengen.
  5. U kunt na afloop zien hoe uw woning in de markt ligt. Aan de hand van de bezichtigingen en reacties kunt u uw woningpresentatie aanpassen of een andere verkooptactiek met uw makelaar bespreken.
Deel dit bericht

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?