5 oktober 2019 De spannendste dag van het jaar

De landelijke Open Huizen Route (NVM- Open Huizen dag); u kent wellicht het concept. Twee keer per jaar zetten woningverkopers van 11:00 uur tot 15:00 uur hun deur open, zodat potentiële kopers zonder afspraak de woning kunnen bezichtigen.

De volgende Open Huizen Route vindt plaats op:

  • Zaterdag 28 maart 2020 11.00 – 15.00 uur
  • Zaterdag 3 oktober 2020 11.00 – 15.00 uur

Dit is voor een verkoper één van de spannendste dagen in het verkoopproces. De woning wordt van top tot teen onder handen genomen. Het huis is spiken span voor deze spannende dag! Vooraf rijzen er veel vragen op bij de verkopers: hoeveel mensen komen de woning bezoeken? Zou mijn huis vandaag worden verkocht?

Ik vraag u aandacht voor de Open Huizen Dag. Wanneer u de intentie heeft om een nieuwe woning te kopen dan raden wij u deze dag van harte aan. Het is een perfecte dag om u breed te oriënteren. Maak gebruik van de gastvrijheid van de deelnemers van de NVM Open Huizen Route, maar besef ook de spanning van de verkopers

Wees als gast in het huis van uw dromen. Bereidt het bezoek goed voor; wat wilt u graag over de woning/ de buurt te weten komen? De rondleiding is een goede manier om te weten te komen wat u wel of juist niet wilt in of aan uw nieuwe woning. Voel u niet bezwaard om vragen te stellen aan de verkoper of om te bellen met de makelaar.

Wij staan voor u klaar.

Als laatste wil ik u vragen om de gastenlijsten netjes in te vullen, na een spannende dag is het fijn voor de verkopers om te weten waar zij aan toe zijn en wat uw eerste indruk is van de woning.

Laat 5 oktober 2019 een spannende dag worden, niet alleen voor de verkoper, maar ook voor u als koper. Wanneer u één of meerdere van onze panden bezoekt, hoop ik dat u de rust, ruimte en vrijheid ervaart van het ‘vrijstaand wonen’.

Ik wens u een spannende Open Huizen Dag toe!

De  Open Huizen Route vindt in 2020 plaats op:

Zaterdag 28 maart 2020 11.00 – 15.00 uur
Zaterdag 3 oktober 2020 11.00 – 15.00 uur

Deel dit bericht

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?