Vrijstaand wonen makelaar Leiden

Zoekt u een makelaar met ervaring in het verkopen van vrijstaande woningen in Leiden?

Wilt u uw vrijstaande woning of woonboerderij verkopen in Leiden? De Koning & Witzier heeft als specialiteit om vrijstaande woningen te verkopen. Wij richten ons enkel op het verkopen van vrijstaande woningen en daarom weten wij waar de knelpunten zitten. De Koning & Witzier is regionaal goed bekend en daarom kunnen wij ook uw vrijstaande woning in Leiden verkopen. Verkopen bij De Koning & Witzier betekent volledige ontzorging. Wij ondersteunen en adviseren u bij elke keuze die gemaakt moet worden. Wilt u ook uw vrijstaand huis verkopen in   Leiden? Neem dan contact met ons op of lees verder op onze website.

Leiden

Leiden is een stad en gemeente in provincie Zuid-Holland. De rivier De Oude Rijn stroomt door Leiden voordat deze – even verderop in Katwijk – in zee uitmondt. Leiden behoorde in de late middeleeuwen tot de grootste steden van de Noordelijke Nederlanden. Op dit moment is het met 124.077 inwoners (1 januari 2021) naar inwoneraantal de vierde gemeente van Zuid-Holland (na Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer).

Leiden is een prachtige stad. Kenmerkend is de oude binnenstad met graten, monumentale bouwwerken en mooie hofjes. Ook is leiden een toeristische trekpleister dankzij landelijk bekende musea als het Rijksmuseum van Oudheden, Corpus, et cetera.

Leiden heeft een bruisend centrum met veel voorzieningen, cultuur en gezelligheid.

Hoe verkoopt De Koning en Witzier uw vrijstaande woning in Leiden?

De verkoopmogelijkheden bespreken met een makelaar? Laat u gegevens achter en één van onze makelaars neemt binnen 1 werkdag contact met u op.

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?