Verkocht

Rijndijk 128 Hazerswoude-Rijndijk

Verkocht

Omschrijving

Direct aan de Oude Rijn ligt deze sfeervolle en karakteristieke jaren ’30 woning met garage, werkplaats, schuur, serre en eigen ligplaats met aanlegsteiger aan het water. Omgeven door een gezellige tuin met terras. Via twee eigen inritten bereikt het perceel met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De totale grondoppervlakte bedraagt ca. 660 m² eigen grond.

Dit object is zeer centraal gelegen t.o.v. de rijksweg A-4 richting de grote steden in de Randstad: Amsterdam, Leiden en Den Haag.

Situering:
Een gunstige locatie tussen Hazerswoude-Rijndijk en Zoeterwoude-Rijndijk. Beide dorpen kennen een gezellige kern met winkels voor de dagelijkse levensbehoeften, diverse basisscholen en voorzieningen voor openbaar vervoer (busverbindingen o.a. richting Leiden).
De fraaie en zeer complete stad Leiden ligt op ca. 15 autominuten afstand met alle gemakken en voorzieningen van dien. Verder bevinden zich de uitvalswegen richting N11-A4, Amsterdam-Schiphol-Leiden op korte afstand. Daarnaast ligt in de omgeving het recreatiegebied Bentwoud met water, fiets- en wandelroutes, evenals de 36-holes golfbaan.

Algemeen:
De woning is gebouwd 1938 van stenen muren met een pannen kap. Gedeeltelijk betonnen en gedeeltelijk houten begane grondvloer en een houten verdiepingsvloer, geheel voorzien van dubbele beglazing. De vloer in de bijkeuken en badkamer zijn voorzien van vloerverwarming.
De woning heeft een sfeervolle en karakteristieke uitstraling mede door het behoud van de oorspronkelijke en karakteristieke details. Aan de buitenzijde o.a. de mooie dakgoten op klossen, glas in lood bovenlichten in de ramen, erkers, ect. en aan de binnenzijde o.a. de mooie granito vloeren, paneeldeuren, antieke tegeltjes bij de schouw, etc.

De woning (excl. garage) heeft een inhoud van ca. 492 m³ en een woonoppervlakte van
ca. 125 m².

Rondom de woning treft u een heerlijke tuin met zonneterras. Aan beide zijden van het perceel bevind zich een inrit voorzien van hek naar parkeergelegenheid op eigen terrein.

Eventueel bestaat de mogelijkheid een vergunning voor een ligplaats te verkrijgen. Volgens de Provincie loopt namelijk langs dit perceel een zgn. ‘beleidsvrije ruimte’ van ca. 2 meter diep vanaf de oever gemeten. De Provincie heeft aangegeven dat in de beleidsvrije ruimte na het verkrijgen van een vergunning en onder voorbehoud, een ligplaats mag worden ingenomen.

Dit object biedt u een gezellige woonlocatie eventueel in combinatie met kantoor/praktijk aan huis….. en dit alles op een centrale Randstadlocatie!

Indeling:
Begane grond: hal/gang met granitovloer, open trapopgang, vaste kast en garderobe; toilet met fonteintje; sfeervolle woonkamer met 2 erkers, schouw met antieke tegeltjes, betonemaille schouw met gaskachel, openslaande dubbele deuren naar granito zonneterras en de tuin; gezellige woonkeuken met eenvoudig keukenblok v.v. dubbele spoelbak, gasstel, oven, afzuigkap en koelkast; kelder; bijkeuken met wasmachine- en drogeraansluiting, achteruitgang en doorgang naar de garage; badkamer met douche, wastafel en toilet.

1e verdieping: royale overloop met deur naar het ruime balkon, vaste kast met cv-ruimte; slaapkamer met vaste kast; slaapkamer met wastafel; slaapkamer met vaste kast; slaapkamer met vaste kast.

2e verdieping: bergzolder bereikbaar via vlizotrap.

Garage, afmeting ca. 5,58 x 3,69 meter, gebouwd van steen met pannen dak. De garage is voorzien van openslaande deuren, cv, elektra en een uitstortgootsteen, doorgang naar de werkplaats.
Werkplaats, afmeting ca. 5,11 x 3,69 meter, gebouwd van steen met pannen dak en voorzien van krachtstroom. De werkplaats is ingericht met een werkbank en vaste kast.
Boven de garage en werkplaats bevindt zich een ruime zolder.

Schuur, afmeting ca. 3,99 x 3,26 meter, gebouwd van steen met pannen dak v.v. zolder.

Serre, afmeting ca. 6,55 x 4,92 meter, gebouwd van glazen wanden met een dak van zeil.

(Verrijdbaar) Botenhuis met elektrische lier, gebouwd van wanden van zeil en een bitumen dak.
Oplevering en overige voorwaarden in overleg.
Voor meer informatie over bovengenoemd object kunt u contact opnemen met Peter van Rossem.

Vrijblijvende aanbieding:
Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas sprake van een overeenkomst op het moment dat de door De Koning & Witzier Makelaars opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is (beoordeeld en) ondertekend. Zolang de koopakte niet door beide partijen is ondertekend, is er geen sprake van gebondenheid in welke zin dan ook en hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan vaarwater

Oppervlakten en inhoud

Wonen
125 m²
Overige inpandige ruimte
66 m²
Perceel
660 m²
Inhoud
492 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, toilet, wastafel
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Rookkanaal

Energie

Energielabel
F
Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
C.v.-ketel, gaskachels, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
C.v.-ketel

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Hazerswoude H 280
Oppervlakte
640 m²
Perceel
HZW00-H-280
Perceelnaam
Hazerswoude H 631
Oppervlakte
20 m²
Perceel
HZW00-H-631

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Garage

Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Met vliering, voorzien van elektra, voorzien van verwarming, voorzien van water

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?