Verkoopbegeleiding

De Koning & Witzier is een makelaarskantoor, gespecialiseerd in agrarische objecten. Bent u van plan uw agrarisch bedrijf te verkopen? Wij hebben ervaring in de verkoop van land, akkerbouwbedrijven, kwekerijen, maneges, veehouderijen, melkveebedrijven en paardenhouderijen? U kunt van ons verwachten dat wij ons optimaal inzetten om uw verwachtingen van de verkoop te overtreffen.

Agrarisch bedrijf verkopen? Uw verkoopmakelaar

Wij zijn al jarenlang specialist in de agrarische bedrijven, en hebben daardoor een groot netwerk. Wij weten waar op gelet moet worden bij een aankoop en waar knelpunten kunnen zitten. Met al onze kennis en veel plezier begeleiden wij u.

Wilt u landbouwgrond verkopen of bent u betrokken bij een kavelruil, dan kunt u bij onze makelaars terecht voor advies. Wij zijn volledig op de hoogte van de regionale en landelijke marktontwikkelingen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

NVM- makelaar Albert de Koning vertelt u meer over een verkooptraject

Makelaars thuis in agrarische objecten

De Koning & Witzier is een makelaarskantoor met meer dan 57 jaar ervaring in de verkoop van agrarische objecten. Bent u van plan uw agrarisch bedrijf te verkopen? We begeleiden u door alle fases in het verkoopproces en helpen u eventueel bij de aankoop van een ander object. Onze 6 zekerheden:

Eerlijk advies

Vindbaar in heel Nederland

Succesvolle verkoopstrategie

Persoonlijke aandacht

Volledige ontzorging

Het best haalbare resultaat

Speerpunt 1: Eerlijk advies

Wanneer wij door u worden uitgenodigd voor een vrijblijvend adviesgesprek zullen wij u eerlijk adviseren. Zo willen ondernemers soms een heel bedrijf verkopen terwijl het in de praktijk fiscaal veel aantrekkelijker is om het niet geheel te verkopen maar slechts gedeeltelijk. Dit omdat het fiscaal aantrekkelijk kan zijn. Tevens stellen wij een begroting op van een verkoopopbrengst, en deze zal altijd eerlijk zijn. Ons principe is niet rijk rekenen, maar eerlijke opbrengsten begroten zodat het bij verkoop eigenlijk alleen maar mee kan vallen.

Speerpunt 2: Vindbaar in heel Nederland

Onze makelaars kennen en verkennen kopers. Door middel van ons landelijk uitwisselingssysteem kunnen wij uw bedrijf zo presenteren dat potentiële kopers uit het hele land uw bedrijf weten te vinden. Tevens wordt uw aanbod op fundalandelijk.nl gezet. Uiteraard kunt u er 0ok voor kiezen om uw bedrijf via ‘stille verkoop’ aan te bieden.

Speerpunt 3: succesvolle verkoopstrategie

We hanteren een succesvolle verkoopstrategie om uw agrarisch bedrijf op te laten vallen in de markt. De promotie op sociale media en in onze nieuwsbrief zijn hier onderdeel van. Onze website heeft ongeveer 3000 bezoekers per maand. Ook kunnen we zorgen voor advertenties bij (plaatselijke) kranten, magazines en op Funda. Daarnaast maken we een gedetailleerde en aantrekkelijke brochure van uw object. We stellen pakkende teksten op en verwerken mooie, professionele foto’s. Potentiële kopers krijgen zo een goede eerste indruk van uw woning.

Speerpunt 4: Persoonlijke aandacht

Wij hebben een beperkt aantal dossiers, dit zorgt ervoor dat wij tijd hebben om volledige aandacht te besteden aan onze klanten. Regelmatig contact met onze opdrachtgever vinden wij niet meer dan vanzelfsprekend. Wij houden u op de hoogte van de actuele stand van zaken rondom de verkoop van uw woning. Zo geven wij u een terugkoppeling na elke bezichtiging, ook ontvangt u bezoekersstatistieken van de website, Funda en sociale media.

Speerpunt 5: Volledige ontzorging

Tijdens de verkoop van uw woning ondersteunen we u bij elke belangrijke beslissing omtrent de verkoop van uw bedrijf. We nemen het verkoopproces van het begin tot de juridische afhandeling volledig uit handen. Als u dat wenst, kunnen wij u ook begeleiden bij de aankoop van een nieuw object (boerderij of huis).

Speerpunt 6: Het best haalbare resultaat

Een belangrijk aspect bij verkoop is het bepalen van de juiste vraagprijs. Onze agrarisch NVM-Makelaars zijn erg goed op de hoogte van de markt en kunnen daarom een reële vraagprijs vaststellen. Ook adviseren wij u over de fiscale mogelijkheden om een maximale netto opbrengst te realiseren. Wanneer er een koper is onderhandelen wij voor u over de beste prijs en voorwaarden. De Koning & Witzier streeft altijd naar het best haalbare resultaat.

Uw bedrijf verkopen?

Wilt u uw agrarisch bedrijf (binnenkort) verkopen en bent u benieuwd naar onze ideeën om een goede verkoop te realiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen.

Offerte aanvragen!
Makelaar voor agrarisch onroerend goed/ losse grond

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?