Mijn favorieten

De Koning & Witzier. Dé agrarisch makelaar - onteigeningsdeskundige

 

Lachen als een boer die kiespijn heeft bestaat niet meer……

….. zo blij als een klein kind wel

Lachen als een boer die kiespijn heeft

Dit spreekwoord komt in onze boeken niet voor. Als opdrachtgever van De Koning & Witzier kunt u met een gerust hart breeduit lachen. Waarom? Omdat u zich gesteund voelt door objectieve adviezen en deskundige begeleiding in tal van situaties, zoals bij de aan- en verkoop van onroerend goed en productie-rechten, onteigeningszaken, bedrijfsverplaatsing, emigratie etc.
Al onze kennis, ervaring en contacten zetten we in om voor u het beste resultaat te bereiken. Dat is waar onze dienstverlening om draait.
 

Wij begrijpen wat er zich afspeelt in uw bedrijf

Bijna 60 jaar ervaring heeft De Koning & Witzier in huis. Ervaring in uw dagelijkse praktijk. Als geen ander weten we dan ook wat voor u belangrijk is, met welke wetten en regelgeving u te maken heeft en voor welke problemen u kunt komen te staan. Dat praat een stuk makkelijker en leidt tot oplossingen die naadloos aansluiten bij uw situatie.
 

Actief vanuit een onafhankelijke positie

De medewerkers van De Koning & Witzier verdiepen zich graag in uw vraagstukken, zoals we ook doen voor vele andere ondernemers én particulieren. Dat doen we vanuit een gagarandeerd onafhankelijke positie. Als client bent u onze enige opdrachtgever, er zijn geen banden met stands-organisaties, banken, leveranciers of wie dan ook.
 

Specialisten die uw vraagstukken bij de horens vatten

Ons team bestaat uit specialisten op het gebied van taxaties, juridische, financiele en fiscale zaken. Zo nodig werken we samen met externe deskundigen. Hierdoor kunnen we u een complete dienstverlening aanbieden. Al uw belangen op het gebied van onroerend goed worden zo optimaal behartigd.
Heeft u plannen voor de aan- of verkoop van onroerende zaken of productierechten of wordt u geconfronteerd met plannen van de overheid, neemt u dan contact met ons op!

Graag maken wij een afspraak om vrijblijvend met u de mogelijkheden te  bespreken.

Bekijk ons actuele agrarische aanbod.