Ontdek ons

Hoe het begon!

Van H. van ’t Hof & G. De Koning…

De Koning & Witzier werd in 1962 opgericht door H.  van ‘t Hof en G. de Koning. In januari 1963 werd het namelijk mogelijk om over de prijs van landbouwgrond te onderhandelen; voor die tijd was de prijs vastgesteld. Op 7 juni 1977 werd het kantoor aan Oosteinde 32 in Waarder geopend.

…naar Van ’t Hof, De Koning, Witzier

In 1969 komt Rieks Witzier het bedrijf versterken en in 1982 wordt de naam aangepast naar Van ’t Hof, De Koning, Witzier. 1 januari 1993 trokken de heren  G. de Koning en H. van ’t Hof zich terug als directie en zetten Albert de Koning en Rieks Witzier het bedrijf voort.

Nieuwe generatie

Inmiddels is De Koning & Witzier eigendom van de huidige directieleden Albert de Koning en Niek Doelman. Zij bouwen verder aan het bedrijf waar jaren van expertise op het gebied van vastgoed in het buitengebied voorop staat, zowel agrarisch als vrijstaand wonen.

Al 60 jaar!

Wij van De Koning & Witzier verrichten dus niet alleen al 60 jaar met plezier ons werk, maar ook volgen we al 60 jaar de agrarische ontwikkelingen op de voet. Wij kunnen u dus deskundig adviseren in tal van situaties, zoals bij de aan- en verkoop van onroerend goed en fosfaatrechten, onteigeningszaken, bedrijfsverplaatsing en emigratie et cetera.

Bij De Koning & Witzier staat persoonlijke aandacht en deskundigheid al meer dan 60 jaar voorop, en dat is onze klanten in de agrarische sector niet onbekend gebleven: we hebben een loyale klantenkring.

Ons team bestaat uit specialisten op het gebied van taxaties, juridische, financiële en fiscale zaken. Zo nodig werken we samen met externe deskundigen. Hierdoor kunnen we u een complete en kwalitatief hoogstaande dienstverlening aanbieden. Al uw belangen op het gebied van onroerend goed worden zo optimaal behartigd.

De Koning & Witzier heeft ervaring in uw dagelijkse praktijk. Als geen ander weten we wat voor u belangrijk is, met welke wetten en regelgeving u te maken heeft en voor welke problemen u kunt komen te staan. Dat praat een stuk makkelijker en leidt tot oplossingen die naadloos aansluiten bij uw situatie.

Makelaars thuis in agrarisch vastgoed

Groot netwerk agrariërs en andere contacten

Betrokken en vakbekwaam

Persoonlijke aandacht

Eerlijk en oprecht advies

Bijna 60 jaar ervaring in de dagelijkse praktijk

Van Den Bosch tot Lemmer

Veelzijdige kennis en kwaliteiten

De Koning & Witzier werkt sinds het voorjaar van 2019 samen met Leyten en Van der Linde in Dronten. Door deze samenwerking is ons team gegroeid en wordt kennis en ervaring gebundeld, zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

De samenwerking met Leyten en Van Der Linde in Dronten zorgt ervoor dat het werkgebied, met de Flevopolder en de Noord Oost polder is uitgebreid. We bedienen nu klanten van Den Bosch tot aan Lemmer en beschikken over een nog groter netwerk aan agrariërs en goede zakenrelaties. We bedienen met name opdrachtgevers in Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Friesland en een gedeelte van Gelderland. We beschikken dus over een groot werkgebied wat cruciaal is voor een goede aan-en verkoop van uw onroerend goed, dan wel voor de begeleiding bij onteigening en de verkoop van grond aan projectontwikkelaars en overheden, et cetera.

Onze culturele waarden

Door onze cultuur te omschrijven wordt het duidelijk welke waarden onze medewerkers met elkaar delen en wat onze opdrachtgevers van ons kunnen verwachten. Onze medewerkers hebben samen een aantal heldere waarden opgesteld die onze dienstverlening verankeren. Hier staan wij voor!

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?