Ons team

Niek Doelman
Niek Doelman
Mede-eigenaar De Koning & Witzier en onteigeningsdeskundige
Het aan- en verkopen van onroerend goed is mijn “hobby’’, en met mijn ruime ervaring op agrarisch gebied in combinatie met de administratieve en fiscale kennis los ik graag, samen met de klant en zijn adviseurs, alle problemen op! Ik ben pas tevreden als de klant dat ook is.
Albert de Koning
Albert de Koning
Agrarisch makelaar en onteigeningsdeskundige
U heeft een vraag, ik heb het antwoord! Mijn motto is 'de klant is koning'.
Adriaan de Groot
Adriaan de Groot
REV Register Taxateur
Voor taxaties is voor mij geen uitdaging te groot. Een boerderij, woonhuis, molen of sloot. U bent aan het juiste adres bij Adriaan de Groot!
Peter Jan de Jong
Peter Jan de Jong
Agrarisch Makelaar, onteigenings -deskundige & REV Register Taxateur
Graag ben ik uw specialist in het buitengebied. U kunt bij mij terecht met al uw (vastgoed)vragen, op het gebied van aan- en verkoop, bedrijfsverplaatsing, taxaties en bijstand bij onteigening. Het start voor mij met een kennismakingsgesprek bij u thuis of op kantoor in Leerdam.
Pieter Doelman
Pieter Doelman
Assistent agrarisch makelaar, aanspreekpunt fosfaatrechten
Tijdens mijn studie bedrijfskunde trok de agrarische makelaardij mij steeds meer. Ik denk dat mijn kennis van deze sector heel belangrijk is, maar met mijn enthousiasme, doorzettingsvermogen en creativiteit, kan ik bergen verzetten voor onze agrarische klanten. Ik kom graag een kop koffie met u drinken.
Jacoline Verburg
Jacoline Verburg
Assistent makelaar
Belt u naar De Koning & Witzier, dan heeft u grote kans dat u mij aan de lijn krijgt. Ik sta u graag te woord. Als secretaresse van Niek draag ik met veel plezier mijn steentje bij om onze agrarische klanten verder te helpen.
Ankiena Paling
Ankiena Paling
Financiële administratie
Drie dagen per week stap ik enthousiast binnen om aan de slag te gaan op ons kantoor in Waarder. Ik hou mij voornamelijk bezig met de (financiële) administratie van onze beide locaties en ik vind het fijn als alles tot in de puntjes geregeld is.
Anneke Schaddelee
Anneke Schaddelee
Communicatie adviseur
Ik heb het geluk dat ik van mijn passie mijn werk heb mogen maken. Met veel plezier zet ik elke dag mijn beste beentje voor om ons communicatiebeleid en al onze communicatie-uitingen in goede banen te leiden.
Eline Rijkaart
Eline Rijkaart
Assistent makelaar
Paul Verkerk
Paul Verkerk
Assistent agrarisch makelaar

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?