Ons team

Niek Doelman
Niek Doelman
Mede-eigenaar De Koning & Witzier en onteigeningsdeskundige
Het aan- en verkopen van onroerend goed is mijn “hobby’’, en met mijn ruime ervaring op agrarisch gebied in combinatie met de administratieve en fiscale kennis los ik graag, samen met de klant en zijn adviseurs, alle problemen op! Ik ben pas tevreden als de klant dat ook is.
Albert de Koning
Albert de Koning
Agrarisch makelaar en onteigeningsdeskundige
U heeft een vraag, ik heb het antwoord! Mijn motto is 'de klant is koning'.
Adriaan de Groot
Adriaan de Groot
REV Register Taxateur
Voor taxaties is voor mij geen uitdaging te groot. Een boerderij, woonhuis, molen of sloot. U bent aan het juiste adres bij Adriaan de Groot!
Peter Jan de Jong
Peter Jan de Jong
Agrarisch Makelaar, onteigenings -deskundige & REV Register Taxateur
Graag ben ik uw specialist in het buitengebied. U kunt bij mij terecht met al uw (vastgoed)vragen, op het gebied van aan- en verkoop, bedrijfsverplaatsing, taxaties en bijstand bij onteigening. Het start voor mij met een kennismakingsgesprek bij u thuis of op kantoor in Leerdam.
Ankiena Paling
Ankiena Paling
Financiële administratie
Drie dagen per week stap ik enthousiast binnen om aan de slag te gaan op ons kantoor in Waarder. Ik hou mij voornamelijk bezig met de (financiële) administratie van onze beide locaties en ik vind het fijn als alles tot in de puntjes geregeld is.
Pieter Doelman
Pieter Doelman
Assistent agrarisch makelaar, aanspreekpunt fosfaatrechten
Tijdens mijn studie bedrijfskunde trok de agrarische makelaardij mij steeds meer. Ik denk dat mijn kennis van deze sector heel belangrijk is, maar met mijn enthousiasme, doorzettingsvermogen en creativiteit, kan ik bergen verzetten voor onze agrarische klanten. Ik kom graag een kop koffie met u drinken.
Maureen van Pelt
Maureen van Pelt
Secretaresse van Niek Doelman
Paul Verkerk
Paul Verkerk
Assistent agrarisch makelaar
Doordat ik ben opgegroeid op een agrarisch bedrijf ben ik altijd betrokken geweest bij de agrarische sector. Deze praktische kennis en affiniteit met de agrarische sector wil ik graag inzetten om u zo goed mogelijk te helpen.
Wendy de Jong
Wendy de Jong
Secretaresse van Albert de Koning
Als secretaresse van Albert de Koning ondersteun ik graag onze agrarische klanten. Het goed begeleiden van het gehele traject vind ik het leukste dat er is. Ik hou van variatie in mijn werk en in de makelaardij is daar absoluut geen gebrek aan. Ik ga dagelijks met veel plezier naar mijn werk en kijk uit naar een prettige samenwerking met u!
Wilger van den Broek
Wilger van den Broek
Assistent agrarisch makelaar
De HAS in Den Bosch heb ik afgerond en samen met mijn vader run ik een melkveebedrijf, hierdoor weet ik precies wat er binnen de sector speelt. Deze kennis en ervaring gebruik ik maar al te graag binnen mijn functie als assistent agrarisch makelaar. Ik koppel de praktijk en de theorie om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?