Koeiemart (Woerdense Markt)

Woensdag 23 oktober vond de jaarlijkse Koeiemart plaats; het leukste feest in Woerden. Veel mensen hebben het centrum van Woerden weer weten te vinden op deze prachtige dag. s ’Ochtends was er een onverwacht buitje, maar in de loop van de dag won geluk de zon steeds meer terrein.

Het was een gezellige dag; we hebben weer vele relaties kunnen spreken. Vanaf 11.30 uur werd erwtensoep geserveerd, we hebben veel relaties blij kunnen maken met een warm kommetje ‘snert’. Zoals elk jaar was ook in 2019 de erwtensoepactie weer een groot succes!

Ondanks dat we zien dat de aanloop de laatste jaren steeds later in de dag plaatsvindt is het hoogste punt van het aantal bezoekers elk jaar toch wel tussen 10.30 uur en 14.00 uur. We hadden dit jaar zoveel bezoek dat we een half uurtje later dan gebruikelijk onze stand hebben opgeruimd.

Kortom, we kijken terug op een succesvolle en gezellige dag. Een ieder bedankt voor de leuke gesprekken!

Zien wij u volgend jaar weer op de Koeiemart?

Heeft u naar aanleiding van de gesprekken op de Koeiemart nog vragen? Wilt u graag advies over mogelijkheden voor de koop of verkoop van vastgoed en/of fosfaatrechten? Wij zijn u graag van dienst!

Deel dit bericht

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?