Verkocht

Voorweg 167 Zoetermeer

Verkocht

Omschrijving

Project aangeboden in Zoetermeer!

Een kavel van ca. 4.575 m² met woonbestemming biedt u een uitstekende kans voor het realiseren van een project met meerdere woningen. De kavel is gelegen in de Driemanspolder direct aan het nieuwe natuurgebied met een waterplas, waarover je prachtig kunt uitkijken. De natuur is dus heel dichtbij, maar alle voorzieningen en de grote steden zijn ook uitstekend te bereiken omdat de locatie middag tussen Zoetermeer (A12) en Leidschendam (A4) ligt

Op de kavel staat nu o.a. een monumentaal pand welke geheel zal moeten worden gerestaureerd. Achter op het perceel staan 8 bijgebouwen waarvan sommige met asbest. Her erf en de opstallen zijn in het verleden gebruikt als veehouderijbedrijf. Door de herinrichting van de Driemanspolder is agrarisch gebruik niet meer mogelijk en kan het erf met de opstallen worden ontwikkeld tot een klein woongebied. Bestemming is inmiddels ‘Wonen’.

Een rapport met daarover meer informatie over het asbest is aanwezig.

Grootte van de bijgebouwen:

1. ca. 114 m²

2. ca. 443 m²

3. ca. 200 m²

4. ca. 115 m²

5. ca. 283 m²

6. ca. 102 m²

7. ca. 125 m²

8. ca. 46 m²

De kavel heeft een woonbestemming en valt onder het bestemmingsplan de ‘Nieuwe Driemanspolder’, welke onherroepelijk is geworden op 12 oktober 2014. Op het perceel zijn op dit moment 3 wooneenheden ingetekend een vierde zou eventueel door middel van “ruimte voor ruimte” mogelijk kunnen worden gerealiseerd.

Naast een rapport over het asbest is er ook een bodemonderzoek beschikbaar. Alle informatie is verkrijgbaar bij concrete interesse.

Samengevat, wij bieden een prachtig project met ontwikkelingsmogelijkheden aan op grote kavel van ca. 4.500m² aan de Voorweg 167 te Zoetermeer.

Oplevering en overige voorwaarden in overleg.
Voor meer informatie over bovengenoemd object kunt u contact opnemen met Niek of Jeroen Doelman.

Vrijblijvende aanbieding:
Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas sprake van een overeenkomst op het moment dat de door De Koning & Witzier Makelaars opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is (beoordeeld en) ondertekend. Zolang de koopakte niet door beide partijen is ondertekend, is er geen sprake van gebondenheid in welke zin dan ook en hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Woonboerderij, geschakelde woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900
Ligging
Buiten bebouwde kom, landelijk gelegen, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Wonen
1 m²
Overige inpandige ruimte
1 m²
Perceel
4.575 m²
Inhoud
1 m³

Indeling

Aantal kamers
9 kamers (8 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche
Aantal woonlagen
2

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken

Media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand
Bekijk op kaart
Voorweg 167
Zoetermeer

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?