Sportlaan 8 Vuren

Vraagprijs € 475.000 Vrij op naam

Omschrijving

Bouw hier jouw droomhuis!

Net buiten het dorp Vuren ligt deze royale kavel van 4.670 m2. Bestemd voor de bouw een vrijstaand woonhuis. De ideale woonlocatie voor dé buitenliefhebber. Bouw hier je eigen droomwoning en geniet iedere dag van de mogelijkheden die deze plek te bieden heeft. Of je nu hobbymatig dieren wilt houden, een ruime tuin wilt of gewoon houdt van een vrij uitzicht, dan is dit de ideale kavel want het is allemaal nog in te delen.

Ligging
In deze heerlijk groene omgeving is het werkelijk optimaal genieten van de rust en de vrolijk fluitende vogeltjes. Het strand, dat aan rivier de Waal ligt, is hier op loopafstand. Deze locatie ligt op steenworp afstand van het plaatselijke voetbalveld en de tennisvereniging, alles net even buiten het dorp Vuren. Vuren zelf is een dorpje in het Rivierengebied (gemeente West Betuwe) en ligt aan de oever van rivier de Waal. In de directe omgeving liggen Gorinchem, Dalem, Leerdam en recreatiegebied ‘Het Lingebos’. Aan de overzijde van de rivier ligt het 14e eeuwse slot Loevestein. Naast Woudrichem is het slot met de veerdienst bij Brakel of Fort Vuren te bereiken. In dorpshuis ‘De Koels’ vind je diverse verenigingen, maar ook voor feesten en partijen kun je hier goed terecht. Aan de Vurense kant van het Lingebos tref je Manage Ruitersport Centrum (RLC).

In de dorpskern kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor een lekker frietje in het weekend. Er is daarnaast en gezondheidscentrum. Voor meer uitgebreidere boodschappen ben je aangewezen op o.a. het grote, nieuwe winkelcentrum Hoog Dalem dat vooraan in Gorinchem ligt. In Vuren bevindt zich een brede school met naast basisonderwijs, een BSO en KDV. Het dorp beschikt over een busverbinding, Arriva Lijn 47 brengt je van Gorinchem tot Geldermalsen, via Vuren en visa versa. Vuren ligt zeer centraal in Nederland, nabij de N848 met aansluiting op de A15 en nabij de A27.

Algemeen
Op Sportlaan 8 staan nu bouwvallige glasopstanden. Deze zijn niet meer functioneel, bevatten verouderde installaties en zijn al jaren buiten gebruik. Er is een nieuw bestemmingsplan definitief geworden. De hoofdbestemming is Wonen. Andere delen van de kavel zijn Agrarisch (weitje) en Verkeer (toegangsweg). In de bouwregels staat onder meer dat dergelijke gronden bestemd zijn voor vrijstaande woningen, al dan niet in combinatie met de uitoefening van een beroep aan huis (maximaal 50m²) en/of voor het hobbymatig houden van vee en telen van gewassen en parkeervoorzieningen (verplicht op eigen grond). De woning mag uitgebouwd worden tot 750 m³, maximale goothoogte van 4,5 m, maximale nokhoogte van 8,5 m en heeft een dakhelling tussen de 30 en 60 graden. Ook is een bijgebouw van 50 m2 mogelijk. Daarnaast is er extra bouwmogelijkheid met de regels voor vergunningsvrij bouwen (denk aan: uitbouw aan de woning, een mantelzorgwoning of een grotere schuur). Het kan verstandig zijn zelf contact op te nemen met de gemeente West Betuwe of met een architect om je te laten informeren naar de voorwaarden, termijnen en alle overige aanverwante zaken die van toepassing zijn.

Slopen
Op de locatie moeten alle kassen gesloopt worden. Hiervoor is een offerte bekend voor de sloop van de glasopstanden, schuurtje, het afvoeren van alle materialen, etc. Deze kosten bedragen €?15.000,- Met de eigenaar van het aanliggende eigendom zijn afspraken gemaakt die de koper over neemt. Ook deze kassen zullen (door jouw sloper) gesloopt worden (inbegrepen bij de genoemde offerte), zodat er zo meteen echt een vrij uitzicht is over de polder!

Kortom…
Zoek je een centraal gelegen bouwkavel waarop je jouw droomhuis kunt realiseren? Dan is dit de unieke locatie voor jou! Vraag de verkoopbrochure op via leerdam@koningwitzier.nl en bezoek de locatie/omgeving om deze te ervaren. Neem vervolgens contact op met onze Leerdamse vestiging via (0345) 744 074 voor het inplannen van een bezichtiging.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

vraagprijs
€ 475.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Bouwgrond, bouwgrond
Soort bouw
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceel
4.670 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Vuren S 1298
Oppervlakte
4670 m²
Perceel
VRN00-S-1298
Bekijk alle kenmerken

Media

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?