Verkocht

Parallelweg Oost 27 Culemborg

Verkocht

Omschrijving

Bedrijfslocatie met (bedrijfs)woning op 6.790 m² grond.

Deze bedrijfslocatie (voorheen een loonwerkbedrijf) bevindt zich in het buitengebied van Culemborg. Op een zichtlocatie vanaf het spoor, maar toch landelijk gesitueerd. Het geheel is goed bereikbaar en op korte afstand van de A2 en A27. Culemborg is een stad in de gemeente Neder-Betuwe, in de provincie Gelderland. In het stadscentrum van Culemborg bevinden diverse winkels en in winkelcentrum Parijsch kun je ook terecht voor de dagelijkse boodschappen en daarnaast bevinden zich hier ook diverse voorzieningen, zoals: een medisch centrum, kinderopvang, scholen, een sporthal, etc. Culemborg is een mooie, veelzijdige stad in het midden van het land. Kom de locatie en omgeving eens bekijken!

Bedrijfswoning
Via de entreedeur, aan de zijkant van de woning, bereikt u de ruime hal met mooie, open trapopgang naar de eerste verdieping, toiletruimte, meterkast en een bergkast. Het kantoor/slaapkamer begane grond is gesitueerd aan de rechterzijde van de hal. Aan de linkerzijde zit een deur naar de woonkamer. De woonkeuken is tevens bereikbaar via de hal. Deze biedt vervolgens weer toegang tot de handige bijkeuken met deur naar buiten. De wanden in de woning zijn grotendeels voorzien van schoonmetselwerk en spachtelputz. De lichte, ruime woonkamer (ca. 4 x 7 = 28 m²) biedt voldoende ruimte tot het creëren van een zithoek en een separate eethoek. Vanuit de woonkamer is er een prettig landelijk uitzicht. Op de vloer ligt een crèmekleurige, gemêleerde vierkanten plavuis (deze is doorgelegd in de hal en woonkeuken). Eén wand in de woonkamer is voorzien van schoonmetselwerk. Vanuit de keuken is de bijkeuken (ca. 12 m²) bereikbaar. Hier bevindt zich de aansluiting ten behoeve van de was-/droogapparatuur en is de achterdeur gesitueerd. In de ruime woonkeuken (ca. 12 m²) heeft u uitzicht over grasland en de Parallelweg Oost. De L-vormige keuken beschikt over een 4-pitsgaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasmachine, spoelbak een hoge kast met koelkast en een magnetron. De muren zijn deels betegeld in een lichte kleur. Kantoor/slaapkamer begane grond (ca. 12,5 m²). Deze ruimte heeft tapijt op de vloer en is mooi licht. De gehele begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming. De overloop (ca. 7 m²), met tapijt, op de eerste verdieping biedt toegang tot een vijf slaapkamers (ca. 2x 14; 2x 12 en 1x 9 m²) en een badkamer (ca. 5 m²) met dakraam, wasbak, designradiator, toilet, ligbad en separate douche. De slaapkamers zijn prima van formaat en allen voorzien van tapijt. Via de kleinste slaapkamer is door middel van een vlizotrap de zolderverdieping bereikbaar. De zolderverdieping (ca. 19 m² / 1,50 mtr. hoogte), met dakraam, is een handige extra bergruimte.

Bijgebouwen
Op het erf staan diverse bijgebouwen. Showroom: grofweg 16 x 14 meter. Betonnen vloer, gemetselde gevels met damwandprofielplaten, houten kozijnen grotendeels voorzien van dubbelglas. Geïsoleerd dak (“Dupanel”) gedekt met profielplaten (damwand en golf). Systeemplafond en houten zolder. Intern zijn diverse vertrekken. Ten tijde van de bouw van de woning is hier ook gewoond, zodat de opstal beschikt over diverse kamers en aansluitingen voor keuken, badkamer en dergelijke. Aangebouwd zijn diverse bergingen, waardoor het gezamenlijk oppervlakte uitkomt op ca. 400 m².Berging en loods: direct achter de woning bevindt zich een opslagschuur (ca. 60 m²) en hierachter staat een hogere loods (ca. 55 m²). Gemetselde gevels, deels damwand. Gezamenlijke afmeting ca. 115 m². Het dak van het lage deel is geïsoleerd en gedekt met ABC golfplaten. Grote loods: dwars op het perceel staat een grote berging van ca. 8,2 x 37,5 mtr. De loods heeft 3 grote inrijdeuren. De hoogte van de loods is ca. 4,5 mtr. Wanden van damwand, dak van zinken golfplaten. Vloer is samengesteld van diverse materialen, overwegend betonklinkers. 2 Romneyloodsen: achter de grote loods bevinden zich twee Romneyloodsen. Eenvoudig van kwaliteit, afmetingen ca. 20 x 7 mtr. ieder. Veldschuur: groene damwandplaten, stalen spanten met houten gordingen. Vloer van betonplaten. Afmeting ca. 100 m².Overige-Nog enkele kleinere schuren/bergingen aanwezig.-Ruime erfverharding van betonplaten, goede vlaklegging.-Rondom sloot, met uitzondering aan de achterzijde.-Twee ingangen vanaf de openbare weg

Erf
Het erf is grotendeels voorzien van bestrating/verharding. Vooraan het erf, bij het woongedeelte, is een gazon en een siertuin gecreëerd. Rondom de woning treft u sierbestrating. Het ruime erf is toegankelijk via 2 toegangshekken.

Bestemming
In het bestemmingsplan Buitengebied van de gemeente Culemborg (vastgesteld 28 mei 2014) heeft het geheel de bestemming Bedrijf-Agrarisch verwant en technisch hulpbedrijf. Functieaanduiding specifieke vorm van bedrijf – agrarisch verwant 1. Dit laatste betekent dat ter plaatse specifiek een loon- en grondverzetbedrijf is bestemd. Er is een bevoegdheid opgenomen voor B&W om, onder voorwaarden, de bestemming te wijzigen naar een ander type agrarisch verwant of agrarisch technisch hulpbedrijf. Een agrarisch technisch hulpbedrijf is een niet- industrieel bedrijf dat is gericht op het leveren goederen en diensten aan agrarische bedrijven dan wel op het verwerken of opslaan van goederen, die afkomstig zijn van agrarische bedrijven. Een agrarisch verwant bedrijf is een bedrijf of instelling gericht op het verlenen van diensten aan particulieren of niet-agrarische bedrijven door middel van het telen van gewassen, het houden van dieren of de toepassing van andere landbouwkundige methoden zoals dierenasiels, dierenklinieken, groencomposteringsbedrijven, hondenkennels, hoveniersbedrijven, paardenpensionstalling, rietdekker, instellingen voor agrarische praktijkonderwijs en proefbedrijven. Buitenopslag is toegestaan voor zover dit noodzakelijk is voor het op de bestemming gerichte gebruik. Enige uitbreiding van de bedrijfsgebouwen is mogelijk, maar wel gebonden aan de bestemmingsregels!

Meer informatie
Wenst u meer informatie en/of een bezichtigingsafspraak? Neem dan contact op met Peter Jan de Jong. Hij is bereikbaar via (0345) 744 074 (vestiging Leerdam).

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990
Ligging
Aan rustige weg, landelijk gelegen, open ligging

Oppervlakten en inhoud

Wonen
150 m²
Overige inpandige ruimte
19 m²
Perceel
6.790 m²
Inhoud
515 m³

Indeling

Aantal kamers
7 kamers (6 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, ligbad, toilet, wastafel
Aantal woonlagen
3

Energie

Verwarming
C.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk
Cv-ketel
Vaillant ( gestookt combiketel uit 2017, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Culemborg M 342
Oppervlakte
6790 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
CLB00-M-342

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom
Bekijk alle kenmerken

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?

NVM Open Huizen Dag op zaterdag 30 september

NVM Open Huizen Dag op zaterdag 30 september