Verkocht

Oosteinde 60 Waarder

Verkocht

Omschrijving

Vrij gelegen bouwkavel voor een vrijstaande woning tussen Waarder en Woerden!….

Bouwkavels zijn niet veel te koop, maar hier heeft u een heel vrij gelegen kavel met een eigen inrit voor de bouw van een vrijstaande woning.

De kavel moet nog door het kadaster worden ingemeten, de geschatte grootte is ongeveer 4.850 m² (!) (eigen grond/water).
De schuur welke gedeeltelijk op de bouwkavel staat en gedeeltelijk op de grond van de buren op nummer 60 wordt gesloopt alsmede nog enkele schuren op het erf bij de woonboerderij op nummer 60.

Kortom: een hele vrije locatie tussen Waarder en Woerden, waar u naar eigen inzicht, uiteraard conform het bestemmingsplan en overige bouwregelgeving, uw eigen droomhuis kunt bouwen met vrijwel rondom een weids uitzicht over het prachtige polderlandschap met weilanden en slootjes.

Als u al wat langer op zoek bent naar een bouwkavel dan weet u het: dit soort kavels liggen niet voor het oprapen. De vraagprijs is v.o.n.., wat inhoudt dat u geen overdrachtsbelasting/btw en geen notariskosten voor de overdracht heeft!

Maar vooral is Waarder bekend om de bijzonder gunstige ligging in het polderlandschap tussen Utrecht en Den Haag. Beide steden zijn met ca. 30 minuten te bereiken, evenals Rotterdam overigens. En Schiphol is met de auto in ruim een half uur bereikbaar.
Kortom: hier woont u tussen de weilanden met de hele Randstad binnen handbereik.

Het dorp Waarder ligt op ca. 1.800 meter afstand. Hier treft u een basisschool en een grote supermarkt om maar wat te noemen. En de fraaie en aantrekkelijke stad Woerden ligt op ca. 2.500 meter afstand. In Woerden treft u een uitgebreid stadcentrum met een zeer goede winkelstand, scholen, openbaar vervoer voorzieningen waaronder een NS station etcetera.

Zoals gezegd ligt de kavel in een bijzonder groene omgeving. Direct vanaf de kavel zijn er prachtige fietsroute’s naar bijvoorbeeld Woerden, maar ook de andere kant op, bijvoorbeeld richting de Reeuwijkse Plassen of het historische stadje Oudewater (op de fiets met ca. 20 minuutjes bereikbaar).

Het bestemmingsplan:
Op de kavel mag een vrijstaande woning met een bijgebouw worden gebouwd. Op de website www.ruimtelijkeplannen.nl kunt u het van toepassing zijnde ‘Bestemmingsplan’ (genaamd ‘Partiële Herziening Bestemmingsplannen Buitengebied 2021’) vinden met de bijbehorende ‘Toelichting’ en de ‘Ruimtelijke Onderbouwing’.

Hierin is ook informatie opgenomen over de ‘Landschappelijke inpassing’ welke door u als koper ten uitvoer moet worden gebracht voor zover deze op de bouwkavel zelf dienen plaats te vinden.
Zie voor de landschappelijke inpassing verder ook bijlage 3 bij de ‘Anterieure Overeenkomst’ op de projectwebsite op te vragen bij de makelaar.

Het slopen van de schuren, ook wat betreft het gedeelte wat op deze bouwkavel staat, wordt door de verkoper gedaan.
De in de Ruimtelijke Onderbouwing opgesomde onderzoeken zijn reeds uitgevoerd en zijn ook te vinden op de projectwebsite op te vragen bij de makelaar.

Wij adviseren u om het genoemde ‘Bestemmingsplan’, de ‘Toelichting’, de ‘Ruimtelijke Onderbouwing’, de ‘Anterieure Overeenkomst’ en overige van belang zijnde documenten samen met uw aankoopmakelaar of architect aandachtig door te nemen alvorens tot aankoop over te gaan.

De kavel is geheel architect- en aannemer vrij, u bent dus vrij in uw keuze voor een eigen architect en aannemer met wie u uw droomwoning wilt bouwen.
Samen met uw architect kunt u vast en zeker een goede vertaalslag kunnen maken van de gegeven regels naar een fraai en passend ontwerp!

De verkoper van de bouwkavel heeft in onderling overleg met de gemeente gezorgd voor de definitieve wijziging van het bestemmingsplan. Om uw droomwoning te realiseren, moet u nog een aantal stappen doorlopen. U dient namelijk zelf voor de omgevingsvergunning en -indien van toepassing- daar aan verbonden toetsen zoals bijvoorbeeld welstand en/of het beeldkwaliteitsplan van de gemeente, te zorgen. Vervolgens kunt u uw nieuwe woonstek op deze mooie plek realiseren!

Oplevering en overige voorwaarden in overleg.
Voor meer informatie over bovengenoemd object kunt u contact opnemen met Peter van Rossem.

Vrijblijvende aanbieding:
Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas sprake van een overeenkomst op het moment dat de door De Koning & Witzier Makelaars opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is (beoordeeld en) ondertekend. Zolang de koopakte niet door beide partijen is ondertekend, is er geen sprake van gebondenheid in welke zin dan ook en hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Bouwgrond, bouwgrond
Soort bouw
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceel
4.850 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Waarder C 412
Oppervlakte
4850 m²
Perceel
WDR02-C-412
Bekijk alle kenmerken

Media

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?