Verkocht

Meije 181 A Zegveld

Verkocht

Omschrijving

ZEGVELD, Meije 181
Op een mooie landelijke en rustige centrale Randstad-locatie gelegen bouwkavel.

DEZE BOUWKAVEL WORDT VRIJ OP NAAM (VON) AANGEBODEN. Dit betekent dat de kosten voor overdrachtsbelasting/btw en notaris voor rekening van de verkoper zijn.

Op een prachtig plekje gelegen bouwkavel voor de bouw van een vrijstaande woning van ca. 600 m³ met een bijgebouw van maximaal 50 m².

Het geheel is prachtig landelijk gelegen, biedt u veel privacy en heeft schitterend uitzicht. De totale grondoppervlakte bedraagt ca. 2.300 m² eigen grond (of zo groot als na kadastrale uitmeting zal blijken).

Kortom rustig en landelijk wonen op een centrale Randstad-locatie!

Situering:
De kavel is gelegen aan een landelijke typisch Hollandse weg in het buitengebied van Zegveld, een landelijk maar toch zeer centraal dorp in het Groene Hart. In Zegveld treft u o.a. een supermarkt, basisschool, eetgelegenheden en het kent een actief verenigingsleven.
Buurtschap de Meije wordt gekenmerkt door haar weldadige rust en mooie landelijke ligging. In de Meije is er ook een basisschool, kinderopvang en een actief buurtcafe. Daarnaast ligt op ca. 8 km afstand Woerden, een gezellige en veelzijdige stad. Woerden kent een zeer goede winkelstand, restaurants, scholen voor basis- en voortgezet onderwijs alsmede goede openbaar vervoer voorzieningen inclusief een NS-station.
Het perceel grenst aan natuurgebied de blauwgraslanden in de Meije, in de directe omgeving zijn er zeer veel recreatiemogelijkheden en het natuurgebied Nieuwkoopse plassen (fietsen, wandelen, golf, zeilen, watersport, etc.)

Algemeen:
Door middel van een eigen inrit heeft u toegang tot de kavel, het bouwvlak is gelegen aan de oostzijde van het perceel. Het bouwvlak is zo gesitueerd dat u vanuit de nieuw te bouwen woning een groots uitzicht kunt creëren over de, tot natuur bestemde, landerijen.

Deze unieke kavel is ontstaan uit een ruimte voor ruimte project. Op de Meije 181 was tot voor kort een boerderij gevestigd met schuren en een woonhuis. De schuren en het woonhuis zijn gescheiden van elkaar en doordat de schuren zijn afgebroken is er ruimte ontstaan voor een extra woning (ruimte voor ruimte).
De gemeente Woerden heeft in maart van 2021 het bestemmingsplan hiervoor onherroepelijk vastgesteld. De volgende details zijn belangrijk:
– Er mag 1 woning worden gebouwd
– De totale inhoud is maximaal 600 m³
– De goothoogte mag maximaal 4 meter zijn
– De bouwhoogte mag maximaal 8 meter zijn
– Alleen in het bouwvlak mag de woning worden gebouwd.
– Het bijgebouw mag worden gebouwd en het daarvoor aangewezen gebied
Alle benodigde onderzoeken zijn gedaan en aanwezig in het dossier.

Naast het onherroepelijk vastgestelde bestemmingsplan heeft de huidige eigenaar al een goedkeuring verkregen van de welstandcommissie op een bouwplan. Deze informatie kunt bij ons opvragen.

Deze bouwkavel is op korte termijn beschikbaar! Bent u geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvende aanbieding:
Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas sprake van een overeenkomst op het moment dat de door ons kantoor opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is (beoordeeld en) ondertekend. Zolang de koopakte niet door beide partijen is ondertekend, is er geen sprake van gebondenheid in welke zin dan ook en hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Bouwgrond, bouwgrond
Soort bouw
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceel
2.300 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Zegveld F 647
Oppervlakte
1080 m²
Perceel
ZVD00-F-647
Perceelnaam
Zegveld F 648
Oppervlakte
57 m²
Perceel
ZVD00-F-648
Perceelnaam
Zegveld F 646
Oppervlakte
1163 m²
Perceel
ZVD00-F-646
Bekijk alle kenmerken

Media

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?