Open huis

IJsseldijk-Noord 102 a Ouderkerk aan den IJssel

Vraagprijs € 750.000 k.k.
Open huis 1 april 2023 van 11:00 tot 13:00

Omschrijving

Let op: dit is niet de vraagprijs. De vraagprijs bedraagt € 350.000,= k.k. Wij verwachten dat u met een totale investering (dus inclusief aankoop, kosten koper en verbouwing) van om en nabij € 750.000,= k.k. de afgebeelde droomwoning gerealiseerd kunt hebben. Rekent u dit rustig door met uw eigen aannemer.

Unieke kans om direct aan het water te wonen!

In dit voormalige graanpakhuis kunt u naar eigen inzicht uw nieuwe woning realiseren met fantastisch uitzicht op de IJssel! De gemeente Krimpenerwaard heeft de vergunningen hiervoor al verleend. Door onze opdrachtgever zijn 3 mooie suggesties voor de indeling gemaakt, denk hierbij aan: Optie A: ”boven wonen” Optie B: ”praktijk ruimte aan huis ”Optie C: ”beneden wonen” Deze zijn verderop in de brochure opgenomen. Maar wilt u een andere indeling dan behoort dat ook gewoon tot de mogelijkheden!

Het graanpakhuis staat op de IJsseldijk. Hierdoor is er niet alleen een geweldig uitzicht over de IJssel en het gebied aan de overkant, maar ook over de voorgelegen polders met sloten van de prachtige Krimpenerwaard. Waar u ook kijkt, overal kunt u -meer dan op andere locaties- genieten van prachtige vergezichten ‘zover het oog reikt’.

Met de voorzieningen is het ook al goed gesteld: u woont hier pakweg 1.400 meter uit het dorp en de bushalte bevindt zich op 85 meter vanaf de voordeur. Er is een busverbinding naar Rotterdam-Capelsebrug en naar Gouda. Uw auto kunt u kwijt op de oprit voor het huis. Instappen bij de voordeur dus.
Ouderkerk aan den IJssel heeft een gezellige dorpskern met winkels voor de dagelijkse boodschappen en een actief verenigingsleven. Verder zijn de steden Gouda en Rotterdam goed bereikbaar.

En last but not least: direct vanaf uw woning kunt u prachtig varen over de IJssel met uitzicht over het prachtige landschap waar de rivier doorheen loopt en waar u natuurlijk ook prachtig kunt wandelen en fietsen.

Dit object is ideaal geschikt als u een nieuwe woning in een karakteristiek pand wilt realiseren op een schitterende locatie. En met de stijgende energieprijzen is het wellicht meteen een goede mogelijkheid om uw maandelijkse energielasten omlaag te brengen. Het dak biedt ruimte voor ca. 30 tot 35 zonnepanelen, afhankelijk van de uitvoering van de verbouwing en uw gebruiksgewoonten is het misschien wel mogelijk om qua elektriciteit op of rond ‘0 op de meter’ uit
te komen of misschien zelfs terug te leveren. Tip: wilt u hier zekerheid over, laat dan uw bouwplan vooraf beoordelen door een energie adviseur.

Oplevering en overige voorwaarden in overleg.
Voor meer informatie over bovengenoemd object kunt u contact opnemen met Peter van Rossem.

Vrijblijvende aanbieding:
Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas sprake van een overeenkomst op het moment dat de door De Koning & Witzier Makelaars opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is (beoordeeld en) ondertekend. Zolang de koopakte niet door beide partijen is ondertekend, is er geen sprake van gebondenheid in welke zin dan ook en hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

vraagprijs
€ 750.000 kosten koper
Aangeboden sinds
26 januari 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, geschakelde woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906

Oppervlakten en inhoud

Wonen
160 m²
Overige inpandige ruimte
55 m²
Perceel
484 m²
Inhoud
763 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Dubbele wastafel, inloopdouche, toilet
Aantal woonlagen
3

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Ouderkerk aan den IJssel B 4142
Oppervlakte
484 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
ODK04-B-4142

Buitenruimte

Tuin
Zonneterras
Zonneterras
81 m²
Ligging tuin
Gelegen op het west
Bekijk alle kenmerken

Media

Bekijk meer foto's
IJsseldijk-Noord 102 a
Ouderkerk aan den IJssel
Vraagprijs € 750.000 k.k.

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?