Verkocht

Hoofdweg 74 A Mijdrecht

Verkocht

Omschrijving

Uniek object! Karakteristiek achtergedeelte van een woonboerderij waarin een ruime landelijke woning gemaakt mag worden. Het betreft hier de vroegere hooitas, gebouwd van steen met rieten kap, op een heel mooi vrij plekje in de polder en toch slechts ca. 1 km. buiten het dorp, met alle voorzieningen van dien. Het geheel is gelegen op een perceel van ca. 2.755 m² (of zo groot als na de uitmeting door het Kadaster blijkt) met paardenstal (bj. 2005) en paardenbak.

Kortom: een object met mogelijkheden, niet ver van bijvoorbeeld Amsterdam. Ook prima geschikt voor bed & breakfast, paarden en/of andere hobbydieren en vooral om riant en landelijk te wonen.

Situering:
Dit object is gunstig gelegen…… Plezierig wonen in het buitengebied maar ook centraal in de Randstad. Zo zijn de Rijkswegen A2, A9 en A4 goed bereikbaar. Luchthaven Schiphol is met ca. 20 autominuten bereikbaar en de afstand tot Amsterdam is ongeveer 25 km. Mijdrecht heeft een goede winkelstand, een actief sport en verenigingsleven, diverse basisscholen, een middelbare school en een busverbinding naar o.a. Haarlem, Amsterdam, Woerden, enz.

Algemeen:
De hooitas is gebouwd van steen met rieten kap en hier mag dus een royale zelfstandige woning in gerealiseerd worden. De hooitas heeft een woonoppervlakte van ca. 242 m² en een inhoud van ca. 1.599 m³.
Aan de achterzijde treft u een royaal erf voorzien van klinkerverharding met ruime parkeergelegenheid.

Hooitas: De hooitas is gebouwd van steen met rieten kap, heeft een afmeting van ca. 16,74 x 14,66 meter en betreft een grote open ruimte. De hooitas is ca. 10 jaar geleden grotendeels voorzien van een onderheide betonnen vloer. Niet bekend is of deze vloer geschikt is voor de realisatie van de woonruimte.

Paardenstal: De paardenstal (bj. 2005) heeft een afmeting van ca. 12 x 6 meter en is gebouwd van gepotdekseld hout op stenen voet met rieten kap en is onderheid. De stal is v.v. 3 paardenboxen, elektra, water en verlichting.
Paardenbak:
De paardenbak is gedraineerd en v.v. verlichting.

De hooitas is grotendeels voorzien van een alarm/rook meld installatie en een observatie camera systeem. Tevens is de elektriciteit grotendeels vernieuwd en voorzien van een Nen 3140 keuring certificaat en voldoet aan de nieuwste voorschriften.

Eveneens te koop: het voorgedeelte van de woonboerderij. Dit betreft Hoofdweg 74 te Mijdrecht: deze wordt op dit moment eveneens te koop aangeboden, compleet met bijgebouw en boomgaardje. Interesse? Zie de verkoopbrochure m.b.t. Hoofdweg 74 te Mijdrecht.
Aankoop Hoofdweg 74 en 74 A te Mijdrecht in 1 geheel is bespreekbaar zolang niet 1 van beide gedeelten is verkocht. Verdere informatie bij de makelaar verkrijgbaar.
De gemeente heeft enkele voorwaarden verbonden aan de splitsing van de woonboerderij, zie de bijlage bij deze verkoopbrochure ‘voorstel kavelsplitsing/terreinindeling Hoofdweg 74 Mijdrecht’.

Oplevering en overige voorwaarden in overleg.
Voor meer informatie over bovengenoemd object kunt u contact opnemen met Peter van Rossem.

Vrijblijvende aanbieding:
Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas sprake van een overeenkomst op het moment dat de door ons kantoor opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is (beoordeeld en) ondertekend. Zolang de koopakte niet door beide partijen is ondertekend, is er geen sprake van gebondenheid in welke zin dan ook en hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Woonboerderij, geschakelde woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1890
Ligging
Aan rustige weg, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen, open ligging, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Wonen
242 m²
Perceel
2.755 m²
Inhoud
1.599 m³

Indeling

Aantal kamers
1 kamer
Aantal woonlagen
1

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, zijtuin
Zijtuin
255 m²

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken

Media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand
Bekijk op kaart
Hoofdweg 74 A
Mijdrecht

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?