Verkocht

Biezenweg 6 tussen Hagestein

Verkocht

Omschrijving

3.200 m2 grond met bouwkavel voor een vrijstaande woning.

Deze royale bouwkavel van ca. 3.200 m2 ligt nabij de ‘oude’ kern van Hagestein. De Biezenweg kent alle soorten woonhuizen: van woonboerderij tot rijtjeswoning. Alleen een appartementenflat ontbreekt aan het diverse straatbeeld.

Het perceel heeft grotendeels een eigen bestemmingsplan, namelijk bestemmingsplan “Biezenweg tussen 6 en 8, Hagestein”. Het plan is inmiddels onherroepelijk. Dat betekent dat u, voorzover u niet af wilt wijken van de bestemming, op korte termijn kunt beschikken over een bouwvergunning (termijn: 8 tot 14 weken). Daarna kunt u al starten met de bouw van uw (eigen) ontwerp woning!

De woning (hoofdgebouw) mag opgericht worden in het bouwvlak van ongeveer 8 x 12 meter. De maximum bouwhoogte is 9 meter, de maximum goothoogte is 6 meter. Zodoende komt u met omgevingsvergunning tot een woning van 720 m3 inhoud of, afhankelijk van het ontwerp, ca. 200 m2 woonoppervlakte. Daarnaast zijn er de mogelijkheden om af te wijken of vergunningsvrij te vergroten. Alle informatie van de bestemmingsplanvoorschriften kunt u vinden via ruimtelijkeplannen.nl, de gemeente Vijfheerenlanden of bij de makelaar.

Ter plaatse van het bouwvlak is de bestemming Wonen, voor de woning is de bestemming Tuin. De randen van de kavel vallen nog onder het ‘oude’ bestemmingsplan en hebben de bestemming Agrarisch.

Het royale perceel biedt u diverse mogelijkheden; het hebben van grote achtertuin, het houden van hobby vee of wellicht het houden van een paard aan huis.

Op deze plek ervaart u echt nog de rust en ruimte en hier kunt u genieten van het landelijk wonen.

Ligging
Het dorp Hagestein ligt in een rivierenlandschap dat gekenmerkt wordt door een weids uitzicht over het water en de weilanden. Dit karakteristieke dorp maakt deel uit van de gemeente Vijfheerenlanden, behorende tot de provincie Utrecht. Het perceel ligt ideaal gesitueerd voor de paardenliefhebber. De landelijk bekende manege ‘Brederoderuiters” en de ruitervereniging ‘De Stuwruiters’ liggen er namelijk vlakbij. Daarnaast beschikt het levendige dorp over een basisschool. Hagestein is landelijk gesitueerd, aan de rivier de Lek, doch zeer centraal gelegen nabij diverse uitvalswegen. In Hagestein bevindt zich een camping met zwemplas, in de volksmond genaamd ‘de Put’. Middenin het dorp staat het dorpshuis, genaamd ‘de Biezen’. Het dorpshuis beschikt over diverse zalen, een bar en een sportzaal. Voor boodschappen en overige voorzieningen ben je aangewezen op o.a. Vianen, Culemborg en Leerdam. Hagestein is bereikbaar met een busverbinding. Daarnaast ligt Vianen op korte afstand en vanaf ‘de Lekbrug’ in voornoemde plaats zijn alle delen van het land via een busverbinding bereikbaar. Met de auto bent u vanaf het dorp in ca. 20 minuten in Utrecht en binnen ca. 30 minuten bereikt u Den Bosch.

Kortom…
Zoekt u een ruime kavel om zelf het huis van uw dromen te realiseren?. Dan moet u hier echt eens komen kijken! Meer informatie? Neem contact op met de makelaar via (0345) 744 074.

Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in! Een aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega-aankoopmakelaars vindt u op Funda en bij de NVM.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Bouwgrond, bouwgrond
Soort bouw
N.v.t.
Ligging
Aan rustige weg

Oppervlakten en inhoud

Perceel
3.200 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Vianen F 111
Oppervlakte
3200 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
VAN00-F-111
Bekijk alle kenmerken

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?