Verkocht

Benedeneind NZ 428 Benschop

Verkocht

Omschrijving

Mooie vrije locatie met tal van mogelijkheden…..

Op landelijke locatie, achter grote bomen verscholen ligt deze eenvoudige vrijstaande bungalow met diverse oude schuren. Omgeven door een royale tuin met gazon en ruime parkeergelegenheid. De totale grondoppervlakte bedraagt ca. 2.475 m² eigen grond. Tevens bestaat de mogelijkheid om een iets verderop gelegen perceeltje grond van ca. 680 m² er extra bij te kopen.
Kortom…. ideaal geschikt voor bijv. het houden van hobbyvee, wonen en werken te combineren of om heerlijk vrij te wonen.

Dit alles buiten de bebouwde kom op een centrale locatie, met goede bereikbaarheid van de snelwegen A-2, A-27 en A-12 en de grote steden in de Randstad.

Situering:
Een mooi plekje om buiten te wonen. Benschop is gelegen midden in het Groene Hart met goede ontsluitingsmogelijkheden naar o.a. de rijkswegen A2, A27 en A12. In het naastgelegen dorp Polsbroek is een basisschool, buurtsuper en een klein medisch centrum met apotheek. Op ca. 6 km. afstand ligt het stadje Oudewater met alle voorzieningen van dien. De sfeervolle zilverstad Schoonhoven ligt op ca. 10 km afstand en de stad IJsselstein ligt op ca. 12,5 km afstand, beiden veelzijdige steden met zeer goede winkelstand, scholen voor basis- en voortgezet onderwijs en een actief sport- en verenigingsleven. Daarnaast vindt u in de nabije omgeving diverse recreatiemogelijkheden, prachtige fiets- en wandelroutes naar diverse natuur- en recreatiegebieden zoals natuurgebied De Vlist.

Algemeen:
De bungalow is gebouwd in 1976 van hout met enkelsteens muur, houten begane grond- en verdiepingsvloer en een houten zadeldak met pannen gedekt. De woning is voorzien van dubbele beglazing en wordt verwarmd door centrale verwarming en een gaskachel.
Het betreft een eenvoudige woning welke geheel naar eigen stijl en smaak ingericht dient te worden. Tevens is de locatie ook uitstekend geschikt voor een nieuw te bouwen woning.

De woning heeft een inhoud van ca. 524 m³ en een woonoppervlakte van ca. 156 m².

Rond de bungalow treft u een royale tuin met gazon en ruime parkeergelegenheid.

Tevens is er een verderop gelegen perceeltje grond wat uitstekend geschikt is om te recreëren. De mogelijkheid bestaat om dit perceeltje van ca. 680 m² er extra bij te kopen.
De vraagprijs hiervoor bedraagt € 25.000,= k.k.

Indeling:
Begane grond: entree/hal met meterkast; lichte woonkamer v.v. van schouw met houtkachel; kamertje; dichte keuken met eenvoudig keukenblok; gang met vaste kast; toilet met fonteintje; badkamer met douche en wastafel; slaapkamer met vaste kasten; achter-entree/hal met wasmachineaansluitingen trapopgang naar verdieping.

Verdieping: open zolderruimte met mogelijkheid voor slaapkamers.

Bijgebouwen:

Schuur/garage, afmeting ca. 10,14 x 4,98 meter, gebouwd van hout op stenen voet steen met asbest cement golfplaten dak, voorzien van garagedeur en schuifdeur. Een gedeelte van de schuur is ingericht als werkplaats.
Afdak, afmeting ca. 3,16 x 2,92 meter, gebouwd van hout op stenen voet met zinken kap.

Schuur, afmeting ca. 24,73 x 7,30 meter, gebouwd van gedeeltelijk B2-blokken met houten bekleding en gedeeltelijk van damwand wanden, het dak is gedeeltelijk van asbestcement golfplaten en gedeeltelijk van zink.

Schuur, afmeting ca. 22 x 5,95 / 4,99 meter, gebouwd van hout op stenen voet met een gedeeltelijk asbest cement golfplaten dak en gedeeltelijk een zinken dak.

Schuurtje, afmeting ca. 11,4 x 4,08 meter, gebouwd van B2-blokken met houtopbouw en zinken kap.

Oplevering en overige voorwaarden in overleg.
Voor meer informatie over bovengenoemd object kunt u contact opnemen met Jeroen Doelman.

Vrijblijvende aanbieding:
Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas sprake van een overeenkomst op het moment dat de door De Koning & Witzier Makelaars opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is (beoordeeld en) ondertekend. Zolang de koopakte niet door beide partijen is ondertekend, is er geen sprake van gebondenheid in welke zin dan ook en hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Bungalow, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1976
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan rustige weg, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Wonen
156 m²
Perceel
2.475 m²
Inhoud
524 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal woonlagen
2

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Garage

Capaciteit
2 auto's
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand
Bekijk op kaart
Benedeneind NZ 428
Benschop

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?