Mijn favorieten

Verkoop

Uw woonboerderij, landelijke of vrijstaande woning verkopen?

Bent u van plan uw landelijke woning of woonboerderij te verkopen? Het verkopen van exclusief onroerend goed vraagt een eigen aanpak en werkwijze. Wij van de Koning en Witzier makelaars behartigen graag uw belangen. De Koning en Witzier is een bijzonder makelaarskantoor, gespecialiseerd in vrijstaande huizen, woonboerderijen en villa's. 

Vrijstaand wonen vraagt een apart specialisme. Door onze ervaring en doordat wij ons enkel richten op vrijstaand wonen weten we waar op gelet moet worden en waar  knelpunten zitten; dit onderscheid ons van een standaard makelaar. Wij geven u volledige aandacht en helpen en adviseren bij het nemen van beslissingen die nodig zijn voor de verkoop van uw vrijstaande woning. Wij kunnen u ook de volledige aandacht geven die u nodig heeft. Wij hebben namelijk een beperkt aantal dossiers. Dit zorgt ervoor dat wij tijd hebben om volledige aandacht te besteden aan onze klanten. Zo kunnen wij u oprecht helpen met belangrijke beslissingen omtrent de verkoop van uw vrijstaande woning. 

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Wij maken graag een afspraak met u in gesprek te gaan over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op.