Mijn favorieten

vrijstaandwonen

Stel u voor; u overweegt om te verhuizen, omdat u kleiner of juist groter wilt wonen. Of u wilt uit praktische of sociale overwegingen verhuizen naar een andere woonplaats.
 

Gespecialiseerd NVM-makelaar

Als gespecialiseerde NVM-makelaar in vrijstaande woningen en woonboerderijen in het groene hart begrijpen wij als geen ander wat dat betekend. Het valt meestal niet mee om los te komen van het huis, de tuin en de locatie waar u mogelijk al langer woont.
 

Uw vragen

Heeft u de beslissing eenmaal genomen, dan komen er allerhande vragen om de hoek. Hoe moeten we dit aanpakken?  Hoe ziet het financiële plaatje eruit? Wat zijn de mogelijkheden? Kan ik beter eerst verkopen of juist eerst kopen? Wanneer kunnen we de verkoop het beste starten? Is het mogelijk dat ik voor zowel de verkoop als de aankoop één makelaar inschakel die weet wat ik wil en mij door het proces heen loodst? Wat als ik al verkocht heb en nog geen nieuwe woning heb gevonden? Wat als ik al een andere woning vindt voordat ik mijn huidige woning heb verkocht, et cetera.
 

Betrokken makelaar

Onze ervaring is dat het dan heel verhelderend werkt om deze en andere vragen met een deskundige en betrokken makelaar van De Koning & Witzier makelaars te bespreken. Maar ook als u de antwoorden op de genoemde vragen zelf al grotendeels heeft, is het vaak heel verfrissend om hierover met één van onze makelaars een goed gesprek te hebben.
 

Maximale ontzorging

Onze dienstverlening is er op gericht om u zo veel mogelijk te ontzorgen bij dit proces. Door zowel voor de verkoop en de aankoop met één vaste makelaar te werken, worden alle stappen in het proces optimaal op elkaar afgestemd. Zodoende wordt u maximaal ontzorgd.

Wilt u weten hoe dat in zijn werk gaat? Staat uw woning al langer te koop en wilt u graag een second opinion? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze vrij wonen makelaars voor een goed gesprek.

'Wij staan graag voor u klaar!'