Succesvolle verkoop woonboerderij binnen 2,5 week verkocht

Het is begin februari 2019 ik heb de opdracht gekregen om een woonboerderij te verkopen. De afspraken zijn op papier gezet en alles staat in de steigers om de woning succesvol en snel te verkopen.

De afspraken zijn op papier gezet en alles staat in de steigers om de woning succesvol en snel te verkopen.

Bij het opstarten van een verkooptraject doen we nauwkeurig onderzoek naar de staat van de woning, want wij willen de koper altijd tot in precisie informeren over de woning. Ook wordt er een mooie brochure ontworpen om de woning op de juiste manier in beeld te brengen en de woning wordt aangemeld op Funda. Dan begint het spannendste onderdeel: het verkooptraject.

Nog geen twee uur na aanmelding bellen de eerste geïnteresseerden. Al snel worden dit er meer.

Gezien de overweldigende interesse wordt in overleg met de opdrachtgever besloten een kijkdag op afspraak te organiseren. Dit houdt in dat op een vastgestelde dag een afspraak kan worden gemaakt om, onder mijn begeleiding, de woning te bezichtigen. Dit is fijn voor de verkoper, er is dan één moment waarop het huis piekfijn in orde moet zijn.

Inmiddels is de teller opgelopen naar ongeveer 20 geïnteresseerden en daar lijkt het niet bij te blijven. Daarom wordt er een nieuwe kijkdag gepland. Dit is maar het begin, want de eerste biedingen volgen al vrij snel hierna. Om iedereen een gelijke kans te bieden, heb ik samen met mijn opdrachtgever besloten, dat iedereen een uiterst voorstel voor een bepaalde dag en datum bij mij in kon dienen. Ik breng een advies uit voor de opdrachtgever en de opdrachtgever koppelt terug met welke partij hij verder zou willen. Daarna wordt elke bieder persoonlijk gebeld om de uitkomst door te geven. En dit alles binnen 2,5 week!

2,5 week na de start van de verkoop was de woonboerderij onder voorbehoud verkocht!

Bij de Koning en Witzier staat persoonlijke aandacht en deskundigheid al bijna 60 jaar voorop. En je mag het niet over jezelf zeggen, maar ik ben trots op De Koning& Witzier. Omdat elke collega zijn/haar vak goed beheerst, kunnen we in korte tijd zoveel succes boeken!

Deel dit bericht

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?