Hoe het begon!

Augustus 1962, het moment dat De Koning & Witzier wordt opgericht. Toen nog onder een andere naam: Van ’t Hof en De Koning. Wij verrichten dus al 57 jaar met plezier ons werk en ook weten we al 57 jaar hoe we uw bijzondere object op de juiste manier onder de aandacht kunnen brengen. U wilt natuurlijk dat uw woning opvalt!

Bij De Koning & Witzier staat persoonlijke aandacht en deskundigheid voorop en dat is onze klanten niet onbekend gebleven. Wij krijgen gemiddeld een 9 voor onze dienstverlening! U kunt dit terugvinden op de website van Funda, waarbij onze opdrachtgevers ons onafhankelijk kunnen beoordelen.

Onze klanten beschrijven De Koning & Witzier als een prettige makelaar met een hoog service gehalte. Voor ons betekent service betrokken zijn op alle facetten rondom de verkoop en overdracht van een woning. We proberen klanten optimaal te begeleiden in de keuzes welke gemaakt moeten worden. Wij vinden het belangrijk dat u al uw vragen met ons kunt bespreken. Wij zijn dan ook dankbaar dat wij door onze klanten in volle vertrouwen worden aanbevolen als dé makelaar in vrijstaande woningen.

Wij hebben hét in huis!

Wij verkopen uitsluitend vrijstaande woningen. Iemand die opzoek is naar een vrijstaande woning, komt al snel bij ons uit. Wij kiezen er heel bewust voor om dit onderscheid te maken. Een woonboerderij of vrijstaand huis verkopen is namelijk echt iets anders dan de verkoop van andere huizen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan bestemmingsplannen, erfdienstbaarheden, milieuzone ’s, bodemonderzoek et cetera. We kennen de markt dus van binnen en van buiten. Wij beschikken over alle middelen en expertises om uw bijzondere woning tegen de best mogelijke overeenkomst te verkopen. De beste prijs én de beste voorwaarden; dat is ons doel!

  1. Vrijstaande woningen
  2. Landhuizen
  3. Bouwkavels
  4. Woonboerderijen
  5. Bedrijfswoningen
  6. Villa’s en landgoederen (de hogere prijsklasse)

Kies voor De Koning & Witzier. U krijgt namelijk meer voor elkaar met een De Koning & Witzier NVM- makelaar.

Makelaars thuis in vrijstaande woningen
Groot netwerk aan aspirant kopers
Betrokken en vakbekwaam
Persoonlijke aandacht
Stijlvolle promotie van uw woning
Zonder zorgen uw woning verkopen

De hogere prijsklasse

In de praktijk hebben we gemerkt dat er verschil zit in de doelgroep en verkoopstrategie wat betreft de verkoop van vrijstaande woningen en de verkoop van luxueuze villa’s en landgoederen. Om deze reden hebben we er in het verleden voor gekozen om een apart onderdeel op te richten voor de verkoop van deze villa’s en landgoederen. Ruwweg kan worden gezegd dat collega Jan Kok van De Hogere Prijsklasse verkoop van woningen van meer dan €1.000.000,- in de verkoop heeft.