De Koning & Witzier makelaars richt een nieuw merk op!

De Koning & Witzier is al jaren bekend als de makelaar voor vrijstaand wonen, agrarisch vastgoed en bedrijven in het buitengebied. De Koning & Witzier wordt echter ook steeds vaker gevraagd voor het verkopen van niet vrijstaande woningen.

Om deze reden wordt vanuit De Koning & Witzier het merk Goed opgericht. De Koning & Witzier behoudt op deze manier het specialisme vrijstaand wonen. Goed komt hier los van te staan. Jeroen Doelman wordt het vaste aanspreekpunt van Goed. 

Goed zal zich in de regio Groene Hart gaan richten op alle soorten eengezinswoningen en appartementen (dus niet op vrijstaande woningen).
Dit op een manier die eigentijds, eerlijk en transparant is, met 3 zekerheden:

  1. 11 uur per dag bereikbaar -> Vanaf 08:30 uur tot 20:00 uur is Goed bereikbaar via telefoon, e-mail en sociale media. Behalve op zondag.
  2. Zoekers en followers first principe -> Zoekers en sociale media volgers worden als eerste ge├»nformeerd.
  3. Een transparant proces -> volledig inzicht in wat we voor u aan het doen zijn.

Goed is een goede aanvulling op De Koning & Witzier, omdat verkopers van vrijstaande woningen vaak kleiner willen gaan wonen. We kunnen u dan in het hele proces begeleiden: het verkopen van uw huidige vrijstaande woning (De Koning & Witzier) en het  zoeken naar en aankopen van een nieuwe woning (Goed). Toch zullen beide merken onafhankelijk van elkaar gaan werken. Het specialisme maakt het verschil!

Heeft u een woning die niet vrijstaand is en bent u ge├»nteresseerd in de diensten van Goed? We horen het graag!  Stuur een e-mail naar info@goedmakelaars.nl of bel 0615 – 593 473.

Deel dit bericht

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?