U bent ook nu van harte welkom voor afspraken en/of bezichtigingen. Uiteraard conform de richtlijnen van het RIVM en NVM. Bel ons gerust!

De Koning & Witzier makelaarskantoor voor landelijk en vrijstaand wonen

Het kopen of verkopen van een vrijstaande woning is een bijzonder proces. Daarom is het verstandig een betrouwbare en betrokken makelaar aan uw zijde te hebben.

De Koning & Witzier is een bijzonder makelaarskantoor, gespecialiseerd in vrijstaande huizen, woonboerderijen en villa's. Bent u van plan uw landelijke woning, woonboerderij of bouwkavel te verkopen? U kunt van ons verwachten dat wij ons optimaal inzetten om uw verwachtingen van de verkoop te overtreffen.

Bij De Koning & Witzier staat persoonlijke aandacht en deskundigheid al meer dan 57 jaar voorop, dat is onze klanten niet onbekend gebleven. Wij krijgen gemiddeld een 9 voor onze dienstverlening.

Wilt u vrijblijvend advies met betrekking tot de aankoop, verkoop of taxatie van uw huidige of nieuwe woning? Neem contact met ons op! Onze registermakelaars / taxateurs nemen graag de tijd om bij u langs te komen, zodat zij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Recent aanbod

De Koning & Witzier Makelaars

Gespecialiseerd NVM -makelaar

Als gespecialiseerde NVM-makelaar in vrijstaande woningen en woonboerderijen beschikken we over de kennis en expertise om uw bijzondere woning te verkopen. Wij richten ons enkel op vrijstaand wonen en daarom weten we waar op gelet moet worden en waar knelpunten zitten. Dit onderscheidt ons van een andere makelaar. We begeleiden u door alle fases in het verkoopproces. Ook kunnen wij u helpen bij de aankoop van een nieuwe woning.

De Koning & Witzier Makelaars
Aanbod

Ruim aanbod aan vrijstaande woningen

Aankoopbegeleiding

Hulp bij het zoeken en aankopen van een geschikte woning

Verkoopbegeleiding

Volledige ontzorging in het verkopen van onroerend goed (NVM- makelaar)

Waardebepaling

Vrijblijvend en kosteloos een waardebepaling van uw woning

Taxatie

NRVT/NVM/REV register taxateurs verzorgen uw taxatie zo nodig met NWWI validatie.

De hogere prijsklasse

Thuis in het aan- en verkopen van luxueuze villa’s in het hogere segment

De Koning & Witzier magazine

Met trots presenteren we u ons zomermagazine. Een magazine vol met vrijstaande en unieke woningen. Vraag het magazine hier gratis aan.

Lees ons magazine online