Mijn favorieten

De Koning & Witzier verbindt koper en verkoper

De woningmarkt anno 2019 is sterk veranderd ten opzichte van een aantal jaren geleden. Waar in het jaar 2013 de woningmarkt nog in het nieuws kwam vanwege het lage aantal verkochte woningen is dat op dit moment anders. Het aanbod aan woningen is beperkt en een verkoper wacht vaak met verkopen tot dat hij/zij een woning heeft gekocht. Geconcludeerd kan er worden dat de stemming is omgeslagen van “krijg ik mijn woning verkocht?" tot “krijg ik een woning gekocht?"
 

Veel staat of valt momenteel met het aanbod van woningen. In de cijfers over het derde kwartaal van 2018 is opnieuw duidelijk een afname zichtbaar van het aanbod. De afname bedraagt percentueel gezien ongeveer 30% ten opzichte van een jaar eerder. In het segment van vrijstaande woningen is dit percentage iets lager, maar ook zeker fors te noemen namelijk 23%. Waarom staan er dan zo weinig huizen te koop? Veel verkopers zetten hun woning niet meer te koop en dat komt, merken wij, doordat zij de gewenste nieuwe woning niet kunnen vinden. Alweer door dat beperkte aanbod! Maar die potentiële verkoper wil wellicht de woonboerderij verkopen die u zoekt! En het zou mogelijk zijn dat de wens van die partij is om een woning te kopen zoals u heeft?


Kopers en verkopers verbinden


De Koning & Witzier beseft op basis van bovenstaande dat een makelaar meer dan ooit moet optreden als verbinder; verbinder van koper en verkoper en andersom. Als makelaar willen wij graag weten wat voor woning men zoekt, maar evenzo belangrijk is wat voor woning de zoeker
aan te bieden heeft? De zoeker van vandaag is immers de verkoper van morgen.


Om deze reden heeft de Koning & Witzier een netwerk opgestart met woning geïnteresseerden. Binnen dit netwerk is voor ons bekend wie een bepaalde woning zoekt, maar ook wat hij/zij aan te bieden heeft. Op deze manier wordt voor onze makelaars een 'onzichtbare' markt 'zichtbaar' gemaakt. Door het zo in beeld te brengen kunnen onze makelaars verbindingen leggen tussen kopers en verkopers van huizen die anders niet zichtbaar zouden zijn op de markt.

Wilt u deel uit maken van dit netwerk en een makelaar die helpt met het zoeken naar de woning van uw dromen en tevens direct uw kans op succes in de verkoopmarkt groter maakt?
Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met onze makelaars:

Wij hopen u in dit jaar nog te spreken!


 De Koning & Witzier Peter van Rossem De Koning & Witzier Jeroen Doelman