Mijn favorieten

Onze medewerkers

De Koning & Witzier Makelaars

Albert de Koning
Albert de Koning
Agrarisch makelaar en onteigeningsdeskundige
U heeft een vraag, ik heb het antwoord! Mijn motto is 'de klant is koning'.
Niek Doelman
Niek Doelman
Agrarisch makelaar en onteigeningsdeskundige
Mijn jongensdroom om boer te worden is niet uitgekomen, maar als agrarisch makelaar is mijn 'droom' meer dan waargemaakt. Met mijn ruime ervaring op agrarisch gebied in combinatie met mijn administratieve en fiscale kennis, los ik graag samen met de klant alle problemen op. Ik ben pas tevreden als de klant dat ook is!
Peter van Rossem
Peter van Rossem
Vrijstaand wonen makelaar KRMT gecertificeerd
Luisteren naar de vragen en wensen van onze opdrachtgevers en die vertalen in een oplossing waar iedereen tevreden mee is. Dat geeft mij elke dag weer veel voldoening. Graag ga ik ook voor u aan slag. Bel mij gerust voor een gesprek.
Adriaan de Groot
Adriaan de Groot
REV Register Taxateur
Voor taxaties is voor mij geen uitdaging te groot. Een boerderij, woonhuis, molen of sloot. U bent aan het juiste adres bij Adriaan de Groot!
Jan Kok
Jan Kok
Specialist voor de hogere prijsklasse
Met ruim 20 jaar verkoopervaring ben ik voor de afdeling wonen dé specialist in de hogere prijsklasse. Op zoek naar overtuigende verkoopresultaten? U kunt me altijd mailen of bellen.
Jeroen Doelman
Jeroen Doelman
Vrijstaand wonen
Als jongen van 15 jaar wist ik al dat ik makelaar wilde worden. Nu oefen ik met veel enthousiasme en passie dit vak uit. In mijn werk vind ik het belangrijk om te luisteren en te begrijpen wat uw wensen zijn en deze wensen terug te laten komen in het verkoopresultaat.
Peter Jan de Jong
Peter Jan de Jong
agrarisch makelaar, taxateur en onteigeningsdeskundige
Graag ben ik uw specialist in het buitengebied. U kunt bij mij terecht met al uw (vastgoed)vragen, op het gebied van aan- en verkoop, bedrijfsverplaatsing, taxaties en bijstand bij onteigening. Het start voor mij met een kennismakingsgesprek bij u thuis of op kantoor in Leerdam.
André Boon
André Boon
NVM makelaar / NRVT Register -Taxateur
André Boon, geboren en getogen in de Alblasserwaard, is als NVM makelaar al jaren actief in een prachtig gebied rondom Leerdam. In ruim 16 jaar tijd heeft André veel verschillende onroerende zaken mogen verkopen. Voor André is transparantie en duidelijke communicatie tussen hem en zijn opdrachtgevers heel belangrijk. Een verkoopopdracht is voor hem pas geslaagd als zijn opdrachtgever tevreden is!
Pieter Doelman
Pieter Doelman
Assistent agrarisch makelaar
Tijdens mijn studie bedrijfskunde trok de agrarische makelaardij mij steeds meer. Ik denk dat mijn kennis van deze sector heel belangrijk is, maar met mijn enthousiasme, doorzettingsvermogen en creativiteit, kan ik bergen verzetten voor onze agrarische klanten. Ik kom graag een kop koffie met u drinken.
Marja Scholte - Van der Linde
Marja Scholte - Van der Linde
Commercieel medewerker vrijstaand wonen, KRMT-gecertificeerd
Door mijn jarenlange ervaring in de makelaardij en mijn kennis van alle ins en outs in de branche, weet ik goed hoe ik uw object kan presenteren. Ik ga met veel enthousiasme en plezier voor u aan de slag!
Lisan van Noort
Lisan van Noort
Secretaresse van dhr. A. Ph. de Koning
Geen dag is hetzelfde en dat maakt mijn werk zo leuk en afwisselend! Al 3 jaar werk ik met veel plezier als de rechterhand van Albert. Samen met mijn collega's van de binnendienst zorgen we dat het op kantoor op rolletjes loopt!
Jacoline Verburg
Jacoline Verburg
Secretaresse van dhr. N. Doelman
Belt u naar de Koning en Witzier, dan heeft u grote kans dat u mij aan de lijn krijgt. Ik sta u graag te woord. Als secretaresse van Niek draag ik met veel plezier mijn steentje bij om onze agrarische klanten verder te helpen.
Corinne de Keijzer
Corinne de Keijzer
Commercieel medewerker
Ik ben opgegroeid in de Leerdamse regio en ken de omgeving dan ook op m'n duimpje.
Ankiena Paling
Ankiena Paling
Financiële administratie
Drie dagen per week stap ik enthousiast binnen om aan de slag te gaan op ons kantoor in Waarder. Ik hou mij voornamelijk bezig met de (financiële) administratie van onze beide locaties en ik vind het fijn als alles tot in de puntjes geregeld is.
Anneke Schaddelee
Anneke Schaddelee
Communicatie adviseur
Ik heb het geluk dat ik van mijn passie mijn werk heb mogen maken. Met veel plezier zet ik elke dag mijn beste beentje voor om ons communicatiebeleid en alle onze communicatie-uitingen in goede banen te leiden.